H H&M συνεργάζεται με την Coachella Valley Music & Arts Festival

Η H&M ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό την πρώτη της συνεργασία με την Coachella Valley Music & Arts Festival. Η H&M παραμένει για έκτη χρονιά χορηγός του φεστιβάλ, αναβαθμίζοντας τη συνεργασία στο επόμενο επίπεδο και υπογράφοντας την πρώτη επίσημη συλλογή του είδους. Η σύμπραξη αυτή επεκτείνεται πέρα από τη συλλογή, αφού η H&M θα προμηθεύσει μέρος των επίσημων προϊόντων που θα διατίθενται στο φεστιβάλ. Η συλλογή H&M loves Coachella θα διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα hm.com και σε περίπου 350 καταστήματα στη Βόρεια Αμερική από τις 19 Μαρτίου, και παγκοσμίως από τις 26 Μαρτίου.

Η συλλογή H&M loves Coachella θα περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία ρούχα, καθώς και μία ποικιλία από αξεσουάρ. Οι τιμές των ειδών της συλλογής θα κυμαίνονται από 4,95 έως 49,95 δολάρια ΗΠΑ και θα ενσαρκώνουν την αισθητική του φεστιβάλ για το 2015. Η γυναικεία συλλογή ακολουθεί μία μάλλον ρομαντική τάση, με μπλουζάκια με σχέδια, κρόσσια, δαντέλες, κοντές ολόσωμες φόρμες, κοντά μπλουζάκια, σορτς και φαρδιές παντελόνες για θηλυκές μποέμ εμφανίσεις. Για τους άνδρες θα διατίθενται t-shirt με σχέδια και σορτς.

Για όσους θα βρεθούν στο φεστιβάλ, η H&M θα έχει για πρώτη φορά το δικό της κατάστημα στο περίπτερό της, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν την αποκλειστική συλλογή, να κάνουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα και να απολαύσουν μία διαδραστική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα:

Red Carpet report: Δείτε όλες τις εμφανίσεις από την 72η απονομή των Χρυσών Σφαιρών

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα