H Heidi Klum φόρεσε μία δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας

Ο οίκος της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη μας έχει συνηθίσει να διαπρέπει στο εξωτερικό και να γνωρίζει κατά καιρούς διάφορες διεθνείς διακρίσεις. Star διεθνούς βεληνεκούς έχουν επιλέξει πολλές φορές δημιουργία της σχεδιάστριας για να τραβήξουν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί και να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές.  Φυσικά, η επιτυχία δεν ήρθε καθόλου τυχαία, αφού απαιτείται σίγουρα έμφυτο ταλέντο, αλλά και συστημική δουλειά και πολύ μεράκι, τρίπτυχο κατοχυρωμένο για τη Σίλια.

Όλα αυτά δεν τα λέμε χωρίς αφορμή, καθώς υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος: H Γερμανίδα top-model και πρώην αγγελάκι της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Heidi Klum, φόρεσε δημιουργία του οίκου σε μία πολύ σημαντική για την ίδια περίσταση. Ειδικότερα, ένα από τα πλέον επιτυχημένα τηλεοπτικά show της Γερμανικής τηλεόρασης, το Germany’s Next Top Model, ολοκλήρωσε το φετινό κύκλο επεισοδίων του. Η Heidi Klum είναι η παρουσιάστριά του και δε θα μπορούσε να μην κλέψει την παράσταση στον τελικό της δικής της εκπομπής. Πώς το κατάφερε όμως; Επιλέγοντας να φορέσει μια υπέροχη δημιουργία Celia Kritharioti Couture.

All the glitter: Πρόκειται για ένα extra glam ολοκέντητο μακρυμάνικο φόρεμα με λευκά κρόσσια, το οποίο ήταν σε mini μήκος και άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της. Μάλιστα, το συνδύασε με ασορτί over the knee μπότες με κεντημένα κρόσσια, ακολουθώντας μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν.

Too hot in here, or is it her? Η Heidi ήταν φυσικά το opening model του fashion show και φορώντας το κομμάτι της Σίλιας μας θύμισε ότι υπήρχε λόγος που χάραξε αυτήν την καριέρα στο catwalk. Ιδιαίτερα φωτογενής, με αέρα, tempo και attitude απέδειξε ξανά πως είναι σα να μην έχει περάσει μία μέρα από την εποχή που περπατούσε για τη μία επίδειξη μετά την άλλη. Congrats Heidi.

Ακόμη πιο πολλά συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στη δική μας Σίλια, της οποίας οι δημιουργίες, όπως ήδη αναφέραμε, έχουν μονοπωλήσει πολλές φορές τη διεθνή βιομηχανία μόδας και δικαιούνται μία θέση στο επίκεντρο της παγκόσμιας σκηνής υψηλής ραπτικής. Η παρουσία του οίκου ήταν ηχηρή και στις Κάννες και το ταλέντο της έλαμψε και σε πολλά ακόμη Gala, ντύνοντας star όπως η Daria Strokous και η Petra Nemkova. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του show και ανακαλύψτε και μόνοι σας του λόγου το αληθές:

heidi klum

heidi klum

heidi klum

 cilia

Hands up for @heidiklum who looks captivating as she takes over German Next Top Model stage for the season finale in Celia Kritharioti Couture SS18 mini dress with fringes and matching thigh high boots. #CeliaKritharioti #Couture #HeidiKlum #gntm2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα