H Fresh Line υποδέχεται τις γιορτές με λαχταριστά macaron…

Τα macaron είναι από τα πλέον αγαπημένα, παριζιάνικα γλυκά που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μόνο που τα κοιτάζουμε. Αρέσουν σε όλους ανεξαιρέτως και φέτος η Fresh Line αποφάσισε να πάει τη …γλύκα των Macaron ένα βήμα παραπέρα. Για αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα Fresh Line για το σώμα σε μοναδικά πακέτα δώρου στολισμένα με χρωματιστά macaron. Είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας ή και για τον εαυτό σας…

911072 Macaron Body & Hands Grape Set

Το σετ σετ σώματος & χεριών περιέχει όλα όσα χρειάζονται για την πιο ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος και χεριών με δροσερό σταφύλι και γλυκιά βανίλια σε ένα απολαυστικό πολύχρωμο κουτί. Αφεθείτε στο αφρόλουτρο σταφύλι και στην γλυκιά ενυδάτωση του γαλακτώματος σώματος σταφύλι. Απολεπίστε απαλά με το απολεπιστικό σώματος και χαρίστε γλυκιά μυρωδιά στα χέρια σας με την κρέμα βανίλια. Το σετ κοστίζει 20,90€ από 45,70€.

911104 Macaron Fizzing Ball Set

Η τριλογία αρωματοθεραπείας περιλαμβάνει3 φρουτένιες μπάλες για την πιο χαλαρωτική εμπειρία αρωματοθεραπείας σε ένα γλυκό, γιορτινό περιτύλιγμα! Τα φρουτένια αρώματα του ροδιού, του σταφυλιού και του λεμονιού αναζωογονούν τις αισθήσεις ενώ τα πολύτιμα έλαια αφήνουν μεταξένια επιδερμίδα! Θα το βρείτε στα καταστήματα Fresh Line προς 12,50€.

Διαβάστε ακόμα:

Η United Colors of Benetton στηρίζει τον αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Βρήκαμε το κολιέ της Αλέκας Καμηλά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα