H Emma Stone απαντάει στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Justin Theroux
Splash News

Ενώ o κόσμος όλος έχει βουίξει πως η Emma Stone και ο Justin Theroux είναι ζευγάρι, η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει κάποιες δηλώσεις, βάζοντας τέλος στις φήμες. «Ο Justin είναι σαν αδερφός μου. Είναι αλήθεια διασκεδαστικός», φέρεται να είπε σε όσους την ρωτούσαν γιατί κάνει τόση παρέα με το Theroux εκτός δουλειάς.

Να υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο ηθοποιοί πέρασαν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας διακοπές στη Νότια Γαλλία, μετά την κοινή τους εμφάνιση στο σόου του οίκου Louis Vuitton. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους συνέλαβε σε κοινό πριβέ δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά και σε γιοτ. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί μιας και η Stone με τον Theroux είναι και συμπρωταγωνιστές στη σειρά Maniac, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους, κάνοντας μας να απορούμε αν η φιλική τους σχέση έχει εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από επαγγελματική και φιλική.

Μετά τον χωρισμό του από την Jennifer Aniston πάντως ο Justin Theroux έχει υπάρξει φημολογία ότι έχει συνδεθεί ερωτικά με πλήθος γυναικών, όπως η Petra Collins και η Aubrey Plaza. Αντίθετα, η 29χρονη Emma είχε σχέση για τρία χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Andrew Garfield και από όταν χώρισε δεν φαίνεται να βρήκε ξανά τον έρωτα.

Πόσο ισχυρή είναι η διάψευση της ο χρόνος αναμένεται να δείξει. Εμάς πάντως μας αρέσουν πολύ μαζί και μετά από την Jennifer μάλιστα που βρισκόταν στο πλευρό Justin Theroux, δύσκολα θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάποια άλλη, αλλά η Emma είναι ένα cool κορίτσι με πολύ χιούμορ που αγαπάμε και μπορεί να αποκαταστήσει την πίστη μας στην αγάπη.

Aκολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα