H Ελένη Τσολάκη επιβεβαίωσε τον κανόνα: Τα δύο looks που αποδεικνύουν πως όσο πιο απλή τόσο πιο όμορφη

Μπορεί τα πολύ επίσημα αλλά τα sexy looks να της ταιριάζουν πολύ και αυτό διότι διαθέτει άψογες αναλογίες, όμως ένας άγραφος στιλιστικός κανόνας λέει πως οι πολύ εντυπωσιακές γυναίκες όσο πιο απλές είναι τόσο πιο κερδισμένες βγαίνουν. Κρίνοντας από τα τελευταία looks της Ελένης Τσολάκη, ο κανόνας επιβεβαιώθηκε αφού η νεαρή παρουσιάστρια πήγε το chic casual style σε άλλο επίπεδο. Το αποτέλεσμα; Την αποθέωσε όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω. Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, η παρουσιάστρια του Alpha με την βοήθεια πάντα του στιλίστα της Πάνου Αλμπάνη, φόρεσε στο «Happy Day» ένα μαύρο πουκάμισο -στα οποία έχει τεράστια αδυναμία- και το συνδύασε με μαύρο leather σορτσάκι το οποίο με την έκπτωση κοστίζει  περίπου 30 ευρώ. Και τα δύο basic κομμάτια είναι της εταιρίας BSB και το total black look της ολοκλήρωσε με μποτάκια Marc Jacobs.

Σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου, η Ελένη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» και στο πρωινό ραντεβού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ. Φυσικά και τα δύο κομμάτια ήταν και πάλι από την αγαπημένη της εταιρία BSB. To look ολοκλήρωσε με τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin.
Διαβάστε ακόμη: Οι κούκλες κόρες διάσημων Ελλήνων που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα Shop it! Αυτό είναι το στιλ παπουτσιού που πρέπει να δοκιμάσετε Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα