H Dakota Johnson δεν είναι πια η Anastasia Steele από το 50 Shades of Grey

Η Dakota Johnson –όπως πολύ πιθανόν να ξέρετε ήδη- πρωταγωνίστησε στην πολυαναμενόμενη ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι». Στην ταινία υποδύθηκε μια αδιάφορη εμφανισιακά γυναίκα με αδιάφορα μαλλιά κι έτσι για καιρό, τη βλέπαμε με τις καστανές της τούφες σε μεσαίο μήκος και με αφέλειες.

Τώρα θα μας πείτε, πως γίνεται οι αφέλειες να είναι αδιάφορες. Σε κάποιες γυναίκες είναι, θα σας πούμε εμείς και η Dakota είναι περίτρανη απόδειξη. Φαίνεται όμως πως η Dakota βαρέθηκε το αδιάφορο κούρεμά της κι έτσι ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε με ολοκαίνουργιο κούρεμα.

dakota johnson kare brosta gialia iliou

Δείτε το και από το πλάι.

dakota johnson gialia kare sto plai

Ναι, έκανε κι αυτή ένα καρέ για να είναι μέσα στη μόδα και πέταξε από πάνω της τη βαρετή Anastasia. Όσο κι αν πλέον δεν μας αρέσει το καρέ (για ευνόητους λόγους) πρέπει να ομολογήσουμε πως έκανε θαύματα για την Dakota. Ταιριάζει πολύ στο πρόσωπό της, το συγκεκριμένο έχει τέλειο μήκος και οι αφέλειες του πάνε γάντι. Τώρα τι γίνεται με τα sequel της ταινίας θα αναρωτιέστε… Κανείς δεν ξέρει ακόμα, το θέμα βρίσκεται υπό συζήτηση και η Dakota έκανε πολύ καλά που δεν περίμενε.

Δείτε ακόμα:

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα celebrity καρέ: Και η Chrissy Teigen έκοψε τα μαλλιά της

Oh wow! H Rosie Huntington Whiteley με ακόμα πιο κοντό καρέ

Μιλώντας για το καρέ ΒΒ… Δείτε ποιες σταρ το έκαναν τέλεια

Βρείτε το καρέ που σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα