H Chiara Ferragni συνεργάζεται με ακόμα ένα ελληνικό brand

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας ενημερώσαμε ότι η Chiara Ferragni και η ομάδα του The Blonde Salad αποφάσισε να συνεργαστεί με το ελληνικό brand Karavan. Το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ και είχαμε επισημάνει και τότε πόσο σημαντική είναι αυτή η συνεργασία για την ελληνική μόδα. Φαίνεται λοιπόν πως η blogger και οι συνεργάτες της βρίσκουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την ελληνική αισθητική και έτσι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ξεχώρισαν ακόμα ένα ελληνικό brand και αποφάσισαν να συνεργαστούν και με αυτό.

savage_saltpepper_black.101

Ο λόγος για το Salt & Pepper Jeans. Πρόκειται για ένα brand που έχει ξεκινήσει από την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από δύο νέα παιδιά, την Ιωάννα και τον Βασίλη, που έχουν τεράστια αδυναμία στο casual ντύσιμο. Πριν από κάποια χρόνια λοιπόν αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους brand, το οποίο υπογράφει denim παντελόνια και σορτς για όλα τα γούστα. Επηρεασμένοι από το streetstyle αλλά και τις διεθνείς τάσεις της μόδας, έχουν σχεδιάσει σειρές από πολύ stylish και καλόγουστα jeans τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε.  Τα προϊόντα τους είναι 100 % ελληνικά καθώς όλη η διαδικασία παραγωγής τους γίνεται στη χώρα μας. Όπως χαρακτηριστικά μας έχουν πει οι δύο εμπνευστές του brand, είναι βασική αρχή της εταιρείας να στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα και την εγχώρια αγορά.

Το στιλ, η αισθητική αλλά και η υψηλή ποιότητα των Salt & Pepper Jeans δεν άφησε το TBS crew αδιάφορο και έτσι προέκυψε αυτή η συνεργασία που είχε σαν αποτέλεσμα μία μικρή, capsule συλλογή που αποτελείται από δύο παντελόνια και μία κοντή φούστα τα οποία πωλούνται ήδη αποκλειστικά από το theblondesalad.com.

Στιγμιότυπο 2018-06-03, 10.33.25 πμ
Instagram

Να σας θυμίσουμε τέλος ότι μερικά χρόνια πριν η Chiara Ferragni είχε ξεχωρίσει με τον τρόπο της τα Salt & Pepper Jeans καθώς είχε ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας ένα διακοσμημένο με παγέτες τζιν παντελόνι με την υπογραφή του brand. Πολύ αργότερα λοιπόν φάνηκε πως αυτή της η επιλογή ήταν καρμική, μιας και τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα denim κομμάτι που υπογράφει σε συνεργασία με την επιτυχημένη, ελληνική εταιρεία.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα