H Cate Blanchett στο Φεστιβάλ των Καννών με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

 

Splash News

Η δουλειά της είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο πλέον, με ειδικούς και κοινό να την αποθεώνουν με κάθε νέα της συλλογή που εμφανίζεται στην πασαρέλα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η ίδια αλλά και όλοι εμείς που την θαυμάζουμε δεν ενθουσιαζόμαστε με κάθε νέα επιτυχία της. Ο λόγος για τη Mary Katrantzou, ή αλλιώς την «βασίλισσα των prints» όπως την έχουν χαρακτηρίσει στο ολοσέλιδο τους αφιέρωμα οι New York Times, που με τα ιδιαίτερα ρούχα που δημιουργεί  έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό ανάμεσά τους και πολλές σταρ του Hollywood όπως η Sarah jessica Parker, η Emma Watson αλλά και η Keira Knightley.

Μία απο αυτές μάλιστα, και πολύ αγαπημένη του InStyle.gr, η Cate Blanchett που είναι φέτος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών, εμφανίστηκε χθες στο κόκκινο χαλί με δημιουργία της ελληνίδας designer.

Το φλοράλ φόρεμα με το ασύμμετρο τελείωμα και την ιδιαίτερη πλάτη της Blanchett ήταν μια δημιουργία που φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση ενώ σύμφωνα με την στιλίστρια που επιμελείται όλες τις εμφανίσεις της, οι ενδυματολογικές της επιλογές φέτος έχουν όλες στόχο να εκπέμπουν δυναμισμό και κομψότητα.

Η Katrantzou μάλιστα με ένα post στο Instagram θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για την επιλογή της Αυστραλής ηθοποιού γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η θεά Cate Blanchett στο 71ο Φεστιβάλ των Καννών με το “paint by number” φόρεμά μας. Έχουν υπάρξει λίγες τόσο μοναδικές στιγμές στην καριέρα μου όσο αυτή που γνώρισα την Cate Blanchett και που την είδα να δείχνει τόσο υπέροχη φορώντας το φόρεμά μου. Πέντε μήνες προετοιμασίας και ένα ειδικό van για να το μεταφέρει. Σ’ ευχαριστώ Cate Blanchett που είσαι η επιτομή της γυναίκας για την οποία επιθυμώ να σχεδιάζω και ευχαριστώ την οραματίστρια @elizabethstewart1 που έκανε πάλι τα μαγικά της! Τόσο πολύ αγάπη και θαυμασμός! »

Splash News

Splash News

Και ενώ πιστεύουμε ότι η Cate ήταν η πιο καλοντυμένη χθες δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις εμφανίσεις των άλλων σταρ. Η Ρωσίδα Irina Shayk επέλεξε να φορέσει το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα της διοργάνωσης μέχρι στιγμής ενώ οι προβολές των φιλμ Cold War (Zimna Wojna) και Sorry Angel (Plaire, Aimer et Courir Vite) προσέλκυσαν πολλές διάσημες ηθοποιούς οι οποίες μας χάρισαν πολλές fashionable στιγμές. Δείτε τις αγαπημένες μας:

Fan Bingbing, Marion Cotillard, Jessica Chastain, Penelope Cruz, Lupita Nyong'o (Splash News)
Fan Bingbing, Marion Cotillard, Jessica Chastain, Penelope Cruz, Lupita Nyong’o (Splash News)
Irina Shayk (Splash News)
Irina Shayk (Splash News)
Amber Heard (Splash News)
Amber Heard (Splash News)
Lupita Nyong'o (Splash News)
Lupita Nyong’o (Splash News)
Petra Nemcova (Splash News)
Petra Nemcova (Splash News)

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα