H Carrie επιστρέφει και παίρνει διαζύγιο από τον Mr Big;

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει μια φημολογία σχετικά με το Sex and the City και κατά πόσο θα δούμε μία ακόμα ταινία με πρωταγωνίστριες τις αγαπημένες του κοινού Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda. Η κάθε ηθοποιός ξεχωριστά έχει εκφράσει την επιθυμία της για κάτι τέτοιο και το σενάριο δε φαίνεται καθόλου απίθανο.

Πρόσφατα αυτός που έριξε λάδι στη φωτιά ήταν ο δημιουργός του Sex and the City, Michael Patrick King ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Ε! και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα αγαπημένα κορίτσια του κοινού. Η απάντησή του δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, καθώς δε μίλησε για τρίτη ταινία άλλα άφησε να εννοηθεί ότι η σειρά ενδέχεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Τελικά βέβαια φαίνεται πως μιλούσε για επιστροφή του συγκεκριμένου καστ ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων τόσο των κοριτσιών όσο και του Mr Big, κατά κόσμον Chris Noth, η οποία θα έχει τον τίτλο Divorce αλλά το μόνο κοινό που θα έχει με το Sex and the City θα είναι οι ηθοποιοί που θα βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, υποδυόμενοι τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες.

Η σειρά ακόμα βρίσκεται σε επίπεδο συζητήσεων και αν τελικά προχωρήσει, την παραγωγή θα αναλάβει για ακόμα μία φορά η HBO. 

Εμείς βέβαια συνεχίζουμε να ελπίζουμε σε μια νέα ταινία Sex and the City αλλά και η ιδέα να δούμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς και πάλι μαζί στην τηλεόραση δεν είναι καθόλου κακή. Συμφωνείτε;

Διαβάστε ακόμα:

Κι όμως, μπορείτε να ντυθείτε σαν την Ελένη μενεγάκη ξοδεύοντας λιγότερο από 100 ευρώ

Έχετε ίσια μαλλιά; Έχουμε το επόμενο τέλειο κούρεμά σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα