H Britney Spears παρουσίασε την προσωπική της συλλογή εσωρούχων

Αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη, λαμβάνει χώρα η Εβδομάδα Μόδας, όπου γνωστοί δημιουργοί και Οίκοι, παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την ερχόμενη άνοιξη. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, η Britney Spears, η οποία μας είχε ενημερώσει για το νέο της εγχείρημα πριν από λίγο καιρό μέσω Instagram, παρουσίασε τη δική της συλλογή εσωρούχων.

Η τραγουδίστρια, πριν ξεκινήσει το show, πήρε το μικρόφωνο για να καλωσορίσει τους προσκεκλημένους της και ανάμεσα σε άλλα είπε «είμαι ένα έργο τέχνης, ζωγραφίστε με με παστέλ χρώματα» λίγο πριν τα μοντέλα αρχίσουν να παρελαύνουν μπροστά στο κοινό.

Η συλλογή ήταν λίγο πολύ, όπως την περιμέναμε, αποτελείται από κομψά εσώρουχα και πυτζάμες στο χρώμα της σαμπάνιας, σε παστέλ αποχρώσεις, σε φλογερό κόκκινο αλλά και σε γκρι. Κάθε σχέδιο έχει πάρει το όνομά του από ένα λουλούδι ενώ πολλά από τα κομμάτια είναι διακοσμημένα με περίτεχνα κεντήματα, σατέν φιόγκους και δαντέλα. Το σκηνικό ήταν ανάλογο, και έμοιαζε με κρεβατοκάμαρα αλλά παραδόξως, η ίδια η Britney δεν επέλεξε κάποιο ρομαντικό outfit αλλά μία πορτοκαλί, ολόσωμη φόρμα.

Η σειρά που φέρει την υπογραφή της ποπ σταρ θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα σε Αμερική και Καναδά, αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω του www.barenecessities.com.

Διαβάστε ακόμα:

Happy Birthday Karl Lagerfeld: Πέντε fashion shows του Κάιζερ που έμειναν στην ιστορία

Fall/ Winter 2014: Όλες οι νέες τάσεις για τη σεζόν

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα