H Beyoncé κάλυψε το σώμα της με προσωρινά τατουάζ

Μετά τα καρέ (ναι, έχουμε πάθει εμμονή), η νέα τρέλα που έχει κτακλύσει το Hollywood είναι εκείνη των προσωρινών tattoo. Πιο συγκεκριμένα, τα flash tattoos είναι χρυσά προσωρινά tattoos και ήταν αναμενόμενο να γίνουν ανάρπαστα και να αποκτήσουν celebrity fans. Μια από αυτές τις celebrity fans είναι φυσικά η Beyoncé η οποία πολλές φορές έχει εμφανιστεί με ολόχρυσα προσωρινά τατουάζ αλλά αυτή το φορά πήγε το trend σε άλλο επίπεδο…

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σε πρόσφατες διακοπές της με τον Jay Z στο Πορτοφίνο να περπατά ανέμελη με το μαγιό και το παρεό της και καλυμμένη με χρυσά τατουάζ. Η σοκολατένια επιδερμίδα της είναι ούτως ή άλλως ιδανική για να αναδείξει τα σχέδια κι εκείνη δεν παρέλειψε να τα δοκιμάσει όλα. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία έχει βάλει βραχιόλια, armbands, κολάρο και ένα περίτεχνο σχέδιο από φτερά παγωνιού στους μηρούς της.

Αν θέλετε τη δική μας γνώμη, τα flash tattoos δεν μας είχαν αρέσει την πρώτη φορά που τα είδαμε. Αργότερα το καλοκαίρι αλλάξαμε γνώμη προς το καλύτερο καθώς η μπρονζέ επιδερμίδα μας ξεγελούσε. Έχοντας ωστόσο δει την Beyoncé αποφασίσαμε: Όχι, δεν μας αρέσουν τα προσωρνά χρυσά τατουάζ. Αν κάναμε κάτι προσωρινό θα προτιμούσαμε κάποιο αστείο σχέδιο (σαν αυτά που βρίσκαμε στις τσίχλες).

Δείτε ακόμα: 

H La Mer γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών με μια συλλεκτική έκδοση

Project Cleanup: Τα νέα προϊόντα καθαρισμού της La Mer

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα