H Μπέττυ Μαγγίρα αποδεικνύει ότι τα κλασικά κομμάτια είναι η πιο chic επιλογή

Πολύ συχνά αναρωτιέστε τι να φορέσετε. Για την ακρίβεια, κάθε μέρα σχεδόν, όλες μας στεκόμαστε έστω και για λίγα λεπτά μπροστά στη ντουλάπα και προσπαθούμε να αποφασίσουμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή ρούχων και αξεσουάρ προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δραστηριότητές μας.

Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές η λύση συχνά βρίσκεται στα basic κομμάτια, τα οποία εκτός από το ότι ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, είναι κατάλληλα και για όλες τις περιστάσεις, οπότε θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σας κάνουν να κερδίσετε χρόνο. Ακόμα μία απόδειξη γι’ αυτόν τον ισχυρισμό είναι το σημερινό outfit της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή Όλα Παίζουν μαζί με τους Κατερίνα Καινούργιου, Αλέκα Καμηλά και Γιώργο Λιανό. 

Η παρουσιάστρια λοιπόν για σήμερα επέλεξε ένα κλασικό, μαύρο, στενό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με λευκές, ψηλοτάκουνες γόβες, οι οποίες θα παρατηρήσετε πως θα φορεθούν πολύ φέτος την άνοιξη. Και τα δύο κομμάτια του συνόλου της φέρουν την υπογραφή των Zara και μπορείτε να τα βρείτε εδώ, εδώ και στα καταστήματα της εταιρείας.

Αντιγράψτε λοιπόν αυτό το σύνολο και έτσι θα επιτύχετε με πολύ απλό και οικονομικό τρόπο, μια εμφάνιση κατάλληλη για οπουδήποτε.

Διαβάστε ακόμα:

House of Cards: 7 looks της Claire Underwood που απέδειξαν ότι είναι η πιο stylish τηλεοπτική παρουσία

Blonde alert! Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ξανθιά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα