Gwyneth Paltrow: Φόρεσε τη φούστα-τάση της φετινής άνοιξης
Instagram @fashiondooni

Η Gwyneth Paltrow ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τη μόδα, παρακολουθούν τις τάσεις, αλλά δεν παρασύρονται από αυτές. Αντιθέτως, η ηθοποιός έχει αποδείξει μέσα στο χρόνο πως έχει αναπτύξει το προσωπικό της στιλ και υιοθετεί μόνο εκείνα τα trends που ταιριάζουν σε εκείνη.

Πρόσφατα μάλιστα, η Gwyneth πραγματοποίησε μία εμφάνιση που ενθουσίασε τους fans της, αλλά και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τους fashion experts. H γνωστή ηθοποιός παρευρέθηκε σε ένα event, φορώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος την άνοιξη, την midi φούστα. Συνδύασε μία midi ψηλόμεση φούστα σε baby pink απόχρωση με μία puff sleeved μπλούζα σε σκούρο μπλε χρώμα, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι λευκά  Christian Louboutin ankle boots.

Το look της, το οποίο μπορούμε και εμείς να πετύχουμε εύκολα είναι ιδανικό για την φετινή άνοιξη, τόσο για τα looks του γραφείου όσο και για τις casual chic εμφανίσεις μας.

Instagram @fashiondooni

 

Instagram @gwynethpaltrow

 

Instagram @gwynethpaltrow

 

Τα λευκά Christian Louboutin ankle boots που επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός έκλεψαν τις εντυπώσεις στο event.

Instagram @eugeniagaravani

 

Οι midi φούστες είναι το key item που χρειάζεστε φέτος την άνοιξη για να δημιουργήσετε day to night εμφανίσεις. Επιλέξτε μία midi φούστα είτε σε pastel απόχρωση είτε σε κάποιο έντονο μοτίβο, συνδυάστε την με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο ή ένα τοπ και ολοκληρώστε το σύνολο σας με ankle boots, loafers ή slingback γόβες. Έτσι θα είστε super κομψές από το πρωί που θα πάτε στο γραφείο μέχρι το βράδυ που θα βγείτε για after office drinks με τις φίλες σας.

Instagram @stylemilkshake

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα