Gwyneth Paltrow: «Έχω αποτύχει ως μητέρα»

Πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Chris Martin, με απώτερο στόχο και των δύο τα δύο τους παιδιά. Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow, η οποία μίλησε στο περιοδικό Viva και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αισθάνεται «αποτυχημένη» ως μητέρα.

«Κάποιες μέρες πιστεύω πως αποτυχαίνω παντού. Όπως παραδείγματος χάριν σήμερα που ετοίμαζα το μεσημεριανό και έλεγα στον εαυτό μου πως το χω κάνει απαίσια. Χάλια ένιωσα και όταν βάζοντας το φαγητό στην τσάντα των παιδιών μου, τους φώναξα  να μπουν γρήγορα στο αμάξι», δήλωσε μεταξύ άλλων. Και μπορεί να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Hollywood, ωστόσο η Gwyneth Paltrow πιστεύει ότι είναι δύσκολο να έχει την ίδια τύχη και στην προσωπική της ζωή.

«Πολλά πράγματα που αφορούν τη μητρότητα είναι πιο δύσκολα στην πράξη παρά στα λόγια. Το να είσαι εργαζόμενη μητέρα είναι πολύ δύσκολο στην πραγματικότητα. Γενικά είναι δύσκολο να είσαι μητέρα, είτε εργάζεσαι είτε όχι. Είναι οι απαιτήσεις, οι ευθύνες και η αγάπη.», εξομολογήθηκε!

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Chris Martin: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί χώρισε με την Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow-Chris Martin: Και όμως οι χωρισμένοι γιορτάζουν και μάλιστα μαζί

Gwyneth Paltrow: Δείτε την πρώτη selfie της ηθοποιού χωρίς μακιγιάζ!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα