Guest editor: Ο Άλεξ Κάβδας μας μιλάει για τα must haves της ανδρικής γκαρνταρόμπας για τον φετινό χειμώνα

Σίγουρα γνωρίζετε τον Άλεξ Κάβδα. Είναι ένας άνθρωπος ευχάριστος, ταλαντούχος, γεμάτος όρεξη για ζωή και πάθος για ό,τι κάνει. Αυτό ακριβώς το πάθος είναι που μας αρέσει στον Άλεξ και μας φτιάχνει τη διάθεση, γι’ αυτό και του ζητήσαμε να γράψει ένα κομμάτι αφιερωμένο στο ανδρικό κοινό του InStyle αλλά και σε όλες εσάς που ενδεχομένως ψάχνετε το πιο InStyle και fashionable δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα γένους αρσενικού. Διαβάστε λοιπόν όλα όσα θα πρέπει να αποκτήσουν οι άνδρες της παρέας για την τρέχουσα σεζόν.

Electro

«Και η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…»

Τα εκτυφλωτικά χρώματα της δεκαετίας του 1980 επιστρέφουν με έναν κάπως δειλό τρόπο, κάνοντας την παρουσία τους αισθητή στις πιο casual ή sport σειρές. Προσωπικά δεν τα προτιμώ, ωστόσο μπορούν να λειτουργήσουν υπέροχα ως λεπτομέρειες, δίνοντας μία γνώριμη ρετρό πινελιά από πιο χαρούμενες εποχές.

Πράσινα

«Και γύρισε στη φύση…»

Ζήσαμε τις μπλε, γκρι και καφέ περιόδους, ιδού λοιπόν και  η πράσινη. Πράσινα κάθε είδους και απόχρωσης, από χακί και λαδιά, ως έντονα τροπικά και ευαίσθητα παλ. Τολμήστε να τα συνδυάσετε και αναμεταξύ τους, παίζοντας με τους τόνους (το tone sur tone  άλλωστε είναι από τα απόλυτα ζητούμενα). Μιλάμε οπωσδήποτε για ΤΟ νέο χρώμα.

Καρό

«Μείνε λίγο στη γραμμή.»

Θα το συναντήσετε παντού, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ταρτάν, prince-de-galles, pied-de-poule, pied-de-coq… τα καρό είναι το «it print» για αυτή τη σεζόν. Αυτό που γνωρίζαμε παλιά ως «φόδρα», έχει πλέον γίνει το κυρίως ύφασμα, ιδιαίτερα σε παλτά και κοστούμια. Λατρεύουμε το «old-fashioned» πνεύμα που καβαλάει και το υποστηρίζουμε στη ντουλάπα μας.

Φούτερ/ Πουλόβερ

«Πλέξε, ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείψει.»

Αν δεν έρθει η στιγμή που θα φορεθεί το πρώτο φούτερ/ πουλοβεράκι η σεζόν δεν έχει μπει επίσημα. Είναι ένα από τα πιο άνετα και απαραίτητα ρούχα, που μπορούν να φορεθούν όλη μέρα. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα αρκετά χοντρό αντί για μπουφάν/ παλτό, και τολμήστε τα περίεργα prints που θα βρείτε σε αρκετές συλλογές (ίσως όχι ότι πιο αναμενόμενο για την αντρική γκαρνταρόμπα, σίγουρα όμως θα δώσει μπόλικη προσωπικότητα στο στιλ σας).

Παλτό/ Δερμάτινα

«Τύλιξέ με, μέσα σου να λιώσω»

Φέτος θα τα δείτε παντού και δε θα είναι διόλου εύκολο να ξεφύγετε από αυτό το διαχρονικό basic. Στην κορυφή των «απαραίτητων» για όλους, είναι από τις μεγαλύτερες ενδυματολογικές απολαύσεις των κρύων εποχών. Τα δερμάτινα φτάνουν αυτή τη σεζόν ξεκάθαρα και ακριβή στο σχήμα τους, σαν κομμένα με λεπίδα, ξεφεύγοντας από το αμερικάνικο χαλαρό σε μία πιο αυστηρή γερμανική γραμμή, πάντοτε αποτελεσματικά στη χρήση τους. Τα παλτό με τη σειρά τους, προτείνονται oversized κάνοντας ακόμη περισσότερο αισθητή την παρουσία τους δια του όγκου. Δοκιμάστε, προσθέτοντας κομψότητα, να δέσετε μία ζώνη στη μέση, δημιουργώντας τη στενόμεση σιλουέτα που προστάζει η σεζόν. Λεπτομέρειες από γούνα (συνθετική παρακαλώ) στον γιακά ή ως επένδυση, ή και το «καυτό» total look, είναι στα must του της τρέχουσας σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Size matters: Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε παπούτσια;

Guest Editor: Η Τζένη του Fashionable J μας μιλάει για τα αγαπημένα της πουλόβερ

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα