Guest editor: H Nάσια του froufrou bellevie μας λέει πως να φορέσουμε τα oversized πουλόβερ

Η Νάσια Βάλβη είναι το όμορφο κορίτσι που κρύβεται πίσω από το blog froufroubellevie.com μέσα από το οποίο μοιράζεται μαζί με το κοινό την αγάπη της για τη μόδα και τις ενδυματολογικές της προτάσεις. Με τέλειες αναλογίες, άψογο στιλ και εμπειρία στις streetstyle εμφανίσεις, είναι σίγουρα το κατάλληλο πρόσωπο για να σας προτείνει τρόπους για να φορέσετε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το oversized πουλόβερ. Διαβάστε λοιπόν τα tips της και υιοθετήστε χωρίς δεύτερη σκέψη όλα αυτά που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ.

Χουχουλιάρικα και ζεστά, μακριά και αγαπησιάρικα είναι στη μόδα για δεύτερη σεζόν και μας αρέσει πολύ. Επιτέλους έχουμε ένα πολύ σοβαρό λόγο να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας αλλά και να πάρουμε ιδέες για το πώς θα τα σετάρουμε. Ο λόγος για τα oversized  πουλόβερ που τόσο μας αρέσουν αλλά πολλές φορές μας δυσκολεύουν στο πως να τα συνδυάσουμε.

Mε παντελόνια:

Α)skinny

Elegance and class

Ένας από τους πιο εύκολους συνδυασμούς των oversized Πουλόβερ είναι με skinny jeans, trousers, κολάν αλλά και δερμάτινα παντελόνια που είναι το must της σεζόν. Μην φοβηθείτε να παίξετε με τα prints και τις υφές, παρουσιάζουν στιλιστικά μεγάλο ενδιαφέρον. Ευνοούνται τα πουκαμισάκια με  χαριτωμένα γιακαδάκια.

Αξεσουάρ: μεγάλες τσάντες, clutches, statement  necklaces, φουλάρια, κασκόλ, καπέλα, σκουφάκια.

Β) φαρδιά

Comfy and hippy

Σίγουρα είναι ένας συνδυασμός που μας αρέσει και μας βοηθάει να φορέσουμε διαφορετικα τις παντελόνες μας ανεξαρτητα αν είναι jean, χρωματιστές ψηλόμεσες ή ριγέ. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να παίξουμε με τα αξεσουάρ. Προτιμούνται παπούτσια ψηλά με χοντρά τακούνια ή πλατφόρμες. Μην ξεχάσετε να ρίξετε διακριτικά τον ένα ώμο. Είναι sexy πώς να το κάνουμε!

Aξεσουάρ: φάκελοι, τσάντες χεριού, ρολόγια.

Με φούστες

Α) pencil/closs

Chic and stylish

Τολμήστε και ξεχωρίστε. Τα Pencil φουστάκια κοντά και μίντι τα αγαπάμε και με προσεκτικούς συνδυασμούς τα φοράμε και με τα πουλόβερ μας. Με τις κόντες φούστες μπορούμε να φορέσουμε over the knee μπότες και μεγάλες τσάντες. Με τις μίντι προτιμάμε τσαντάκια χεριού. Με τις κλος φούστες αν δεν σας εμπνέει το πουλόβερ από έξω, δοκιμάστε το μέσα από τη φούστα.

B) μακριές

Βohemian Lovers

Προτιμούνται μονόχρωμοι συνδυασμοί και όχι πολλά σχεδία στα πουλόβερ  καθώς και τα καπέλα με μεγάλο γείσο. Μπορείτε να βάλετε τη μια άκρη μέσα στη φούστα και να αφήσετε την άλλη να πέσει ασύμμετρα.

Αξεσουάρ: μακριά κολιέ, μεγάλες τσάντες, καπελαδούρες, headbands.

Mε σορτς και καλτσάκια

Girly Sexy

Δεν πιστεύω να μαζέψατε τα σορτσάκια σας με τα καλοκαιρινά; Λοιπόν ο καιρός στην Ελλάδα είναι πολύ καλός οπότε βάζουμε το αγαπημένο μας σορτσάκι με το πουλόβερ μας, καλτσούλες μέχρι το γόνατο και φύγαμε. Δε θέλω συστολές και ξινίσματα!

Αξεσουάρ: γιακάδες, κολιέ, βραχιόλια, φουλάρια, σκουφάκια, headbands, ζωάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Dress for less: 11 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας και κοστίζουν κάτω από 100 ευρώ

Αγαπημένε Άγιε Βασίλη… θέλω αυτά τα παπούτσια για τα Χριστούγεννα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα