Gucci Guilty Diamond Limited Edition: Η σπίθα του πάθος

Το επικίνδυνο ζευγάρι επιστρέφει. Οι ηθοποιοί Evan Rachel Wood και Chris Evans αποτελούν τα πρόσωπα του οίκου Gucci για το νέο συλλεκτικό άρωμα Gucci Guilty. Έλκοντας ο ένας τον άλλο σαν μαγνήτες και επιδεικνύοντας την επιθυμία που τους διακατέχει να βρίσκονται μαζί, η συλλεκτική έκδοση Gucci Guilty Diamond έρχεται να συμβολίσει το έντονο πάθος τους, εσωκλείοντας στη μεθυστική μυρωδιά της, τη δυνατή χημεία μεταξύ των δύο σταρ.

Η αισθησιακή ένταση, από την οποία διακατέχονται οι ηθοποιοί, θα μπορούσε να παρομοιαστεί με την υπνωτική λάμψη ενός διαμαντιού, ενός υπέροχου κοσμήματος που αποπνέει δύναμη και ομορφιά. Όπως οι άπειρες αντανακλάσεις φωτός ακτινοβολούν λάμψη από τις εκλεπτυσμένες πλευρές του, έτσι και οι εραστές του Gucci Guilty Diamond υποκύπτουν στην αισθησιακό πειρασμό.

Evan Rachel Wood Chris Evans

«Όταν ξεκινήσαμε την ιστορία του Gucci Guilty Diamond θέλαμε να αποδώσουμε ένα σύγχρονο ζευγάρι, το οποίο καταρρίπτει τους κανόνες και πράττει σύμφωνα με τις αληθινές επιθυμίες του. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των Evan Rachel Wood και Chris Evans προσδίδει μία νέα προκλητική ένταση στο Gucci Guilty Diamond. Με σύμβολο τα διαμάντια, τα οποία από τη φύση τους διακατέχονται από ένα αισθησιακό μυστήριο, μαγνητίζοντας το βλέμμα από την ομορφιά και τη λάμψη τους, έτσι και το πάθος διαθέτει αυτή την ακαταμάχητη δύναμη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Frida Giannini, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Gucci.

Gucci_Guilty_Diamond_Duo_

Τα αρώματα Gucci Guilty Pour Femme Diamond και Gucci Guilty Pour Homme Diamond, αποτυπώνουν την γνωστή απαράμιλλη, μεθυστική και σαγηνευτική ευωδιά του συναρπαστικού πρωτότυπου Gucci Guilty.

Το Gucci Guilty Pour Femme Diamond είναι ένα ζεστό και ανατολίτικο λουλουδάτο άρωμα που εντυπωσιάζει από την ηδονιστική μυρωδιά του. Σαγηνεύοντας με αιφνίδιες ευωδιές από ροζ πιπέρι, μαγνητίζει με τις αφροδισιακές μεσαίες νότες του, συμπεριλαμβανομένων της πασχαλιάς και του κάρδαμου, ενώ το αισθησιακό κεχριμπάρι και ο υπαινικτικός παλμός του πατσουλί συμπληρώνουν την υπέροχη αρωματική πανδαισία.

Το Gucci Guilty Pour Homme αποτελεί μια έντονη, αρωματική, σύγχρονη fougère σύνθεση, σχεδιασμένη για να προκαλέσει, συνεχίζοντας το μεθυστικό χαρακτήρα της γυναικείας συλλογής. Νότες από αναζωογονητικό ιταλικό λεμόνι και μανταρίνι, θρυμματισμένα πράσινα φύλλα και ζωηρό ροζ πιπέρι έρχονται να κυριεύσουν τις αισθήσεις, ενώ το δελεαστικό άρωμα της λεβάντας, αναμιγνύεται με τη ζεστασιά του κολίανδρου, τα άνθη πορτοκαλιάς και το νερολί, απλωμένα σε μια αρρενωπή βάση από κέδρο και πατσουλί που ιντριγκάρει και γοητεύει.

Είναι το τέλειο δώρο για τον εαυτό σας και τον καλό σας αλλά σας προτείνουμε να σπεύσετε στα καταστήματα καθώς, όντας Limited edition, τα Gucci Guilty Diamond πρόκειται να γίνουν ανάρπαστα.

Δείτε ακόμα:

Τέλος εποχής για τον Οίκο Gucci

Milan Fashion Week: Η Gucci συλλογή που θα αγαπήσετε

H Kate Moss πρωταγωνιστεί στο νέο video του Gucci

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα