Gucci: Δείτε γιατί είναι ξεχωριστή η νέα capsule συλλογή γυαλιών του Οίκου

Ο οίκος Gucci παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014/2015: μία σοφιστικέ capsule συλλογή με το πολύτιμο μοτίβο Diamantissima από την καρδιά της ιστορικής του παράδοσης.

Σχεδιασμένα για τη σοφιστικέ και αισθησιακή γυναίκα του σήμερα, αυτά τα νέα γυαλιά διαθέτουν βραχίονες με το δικτυωτό μοτίβο Diamantissima, σε χρυσή τρισδιάστατη εκδοχή. Το μοτίβο αυτό ένα αποκλειστικό σχέδιο συνυφασμένο με την κληρονομιά του Gucci το οποίο δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1930, το μοτίβο του διαμαντιού πρωτοεμφανίστηκε στις αποσκευές του Οίκου, ύστερα ταυτοποιήθηκε με τη ραφιναρισμένη συλλογή κοσμημάτων του οίκου και πλέον πρωταγωνιστεί και στα γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Η συλλογή Φθινόπωρο/ Χειμώνας αποτελείται από δύο μοντέλα ηλίου και δύο μοντέλα οράσεως. Χαρακτηριστικά τους είναι οι κλασσικές αποχρώσεις στους σκελετούς: μαύρο με ντεγκραντέ καφέ φακούς, κόκκινο με ντεγραντέ γκρι φακούς, Αβάνα με ντεγκραντέ καφέ φακούς και μπεζ με ντεγκραντέ καφέ φακούς. Όλα τα μοντέλα είναι διακοσμημένα με το μεταλλικό GG λογότυπο στο εσωτερικό των ακροβραχιονίων, καθώς και με την μεταλλική πλακέτα που φέρει σε χρυσό την υπογραφή του Οίκου στο εσωτερικό μέρος του δεξιού βραχίονα όλων των μοντέλων. Μπορείτε να τα βρείτε στις μπουτίκ Gucci και σε επιλεγμένα high-end οπτικά καταστήματα.

Διαβάστε ακόμα:

InStyle Ιανουαρίου: Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα