Grown Alchemist: H νέα γενιά βιολογικά προηγμένων συνθέσεων που θα αλλάξει ριζικά την περιποίησή σας.

Αν παρακολουθείτε τα ξένα sites ομορφιάς, σίγουρα θα τα έχετε δει. Σίγουρα θα έχετε διαβάσει τις διθυραμβικές κριτικές που γράφονται για αυτά και σίγουρα θα σας έχει μαγνητίσει το κομψό μίνιμαλ μοντέρνο packaging τους. Τουλάχιστον αυτό συνέβη στη δική μου περίπτωση. «Λιγουρευόμουν» τα Grown Alchemist πολύ καιρό πριν μάθω ότι επιτέλους έρχονται στην Ελλάδα!

To αυστραλιανό brand βιολογικής ομορφιάς δημιουργήθηκε το 2008 από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι ανέπτυξαν φόρμουλες συνέργειας μεταξύ βιολογίας και καλλυντικής χημείας, δημιουργώντας το «Bio-compatible Beauty» και το σύστημα περιποίησης επιδερμίδας που ακολουθούμε πια όλοι (ελπίζω): Καθαρισμός, αποτοξίνωση, ενεργοποίηση.

Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που παρατηρώ ότι βιομηχανία των καλλυντικών στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τη φύση και πραγματικά κάποιες φορές αναρωτιέμαι, γιατί μας πήρε τόσο καιρό; Η φύση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της ομορφιάς, αφού εκεί κρύβεται ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα μας για να παραμένει υγιής και νέα. Σε αυτό βασίζεται όλη η φιλοσοφία των Grown Alchemist. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμων για να καταλάβει την αξία της παρακάτω απλής εξίσωσης: Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα. Κάθε σύνθεση Grown Alchemist που δημιουργείται δρα συνεργαζόμενη και σε συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις δερματικές λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, με τη βοήθεια των πιο προηγμένων και συμβατών με τα κύτταρα του δέρματος φυσικά συστατικά, όπως τα νευροπεπτίδια, τα τετραπεπτίδια, οι τοκοτριενόλες και άλλα προηγμένα υγροσκοπικά ενεργά στοιχεία. Τα ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης που περιέχονται στις συνθέσεις των Grown Alchemist είναι απολύτως συμβατά με την ανθρώπινη βιολογία, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να λάμψει η πραγματική μας ομορφιά.

Φυσικά, έχω ήδη αγαπημένα. Είχα διαβάσει πολλά για την Intensive Hand Cream Persian Rose & Argan Extract και ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα. Όχι τυχαία. Είχα παραμελήσει πολύ την επιδερμίδα των χεριών μου κατά τη διάρκεια του χειμώνα και έτσι το χέρι μου πήγε αυτόματα εκεί. Η πλούσια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης που κρύβεται μέσα σε αυτό το super chic ροζ σωληνάριο απορροφήθηκε άμεσα και δεν άφησε ίχνη λιπαρότητας. Ένιωσα άμεσα την άνεση, η οποία οφειλόταν στο περσικό ρόδο, το έλαιο ταμανού, το εκχύλισμα αργκάν. Η περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη Α και ωμέγα 3, 6 και 7, αναπληρώνει και ενδυναμώνει εμφανώς την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα επαναφέρει ορατά τα επίπεδα ενυδάτωσης και την ελαστικότητα. Το υαλουρονικό οξύ διεισδύει σε βάθος χαρίζοντας μέγιστη ενυδάτωση ενώ η τοκοφερόλη, η βιταμίνη Ε και οι πολυφαινόλες του ροδιού και του ελαίου σταφυλιού δρουν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά κατά των ελεύθερων ριζών, μεταμορφώνοντας την όψη της επιδερμίδας που έχει φθαρεί από οξειδωτικό στρες, χαρίζοντας όμορφη όψη με ελαστικότητα, απαλότητα και αναζωογόνηση. Άλλο ένα προϊόν που μπήκε στην τσάντα μου και δεν σκοπεύω να το αποχωριστώ ούτε το καλοκαίρι.

Ένα από τα προϊόντα που ανυπομονούσα να δοκιμάσω ήταν και το Instant Smoothing Serum: Tri-Hyaluronan Complex. Πάντα συνηθίζω να «τεστάρω» ένα brand περιποίησης από το πόσο καλό σέρουμ προσώπου διαθέτει. Εδώ και περίπου μια εβδομάδα τον χρησιμοποιώ στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ πρωί και βράδυ, μετά το καθαρισμό και το toner μου. Από την πρώτη κιόλας φορά αισθάνθηκα ότι πρόκειται για ένα ισχυρό ελιξίριο ομορφιάς, αφού έγινε ένα ευαίσθητη επιδερμίδα μου, που τελευταία αντιδρά σε οτιδήποτε νέο της «συστήνω». Παρασκευασμένος με τη χρήση συνδυασμού συμπλεγμάτων μορίων υαλουρονάνης υψηλού, μεσαίου και χαμηλού μοριακού βάρους φυτικής προέλευσης, αυτός ο καινοτόμος αντιγηραντικός ορός παρέχει άμεση ανόρθωση μέσω της εντατικής ενυδάτωσης, λειαίνοντας γρήγορα την επιφάνεια του προσώπου. Plus, αποτρέπει την αφυδάτωση, και, κατά συνέπεια, εμποδίζει ορατά τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Για μένα η οικολογική συνείδηση είναι προαπαιτούμενο και τα Grown Alchemist κάνουν check σε όλα τα κουτάκια μου, αφού είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι διαπιστευμένα με ACO [Australian Certified Organic -Πιστοποίηση Οργανικών προϊόντων Αυστραλίας] και SCA [SAFE Cosmetics Australia – Ασφαλή προϊόντα Αυστραλίας]. Δεν περιέχουν τεχνητό άρωμα, νιτροζαμίνες, D.E.A., T.E.A., parabens, παραφίνες, γλυκόλες, τοξικές ή καρκινογόνες ουσίες. Άλλωστε ξέρεις ότι ένα brand είναι vegan και cruelty-free, όταν το χρησιμοποιεί η Gwyneth Paltrow, η οποία ορκίζεται στο Watermelon and Vanilla Lip Balm, πλούσιο σε βιταμίνες από καρπούζι και βανίλια –thank you, Gwyneth, δεν πρόκειται να βγει ποτέ από την τσάντα μου!

Τα Grown Alchemist τα βρίσκετε αποκλειστικά στο attica City Link.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα