Γρηγόρης Γκουντάρας: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο “περίεργα”»

Με συγκινητικά λόγια και χωρίς να κρύβει την οργή της, αναφέρθηκε η Ναταλί Κάκκαβα στο κλείσιμο του Mega μετά την απόφαση των μετόχων να μην διεκδικήσουν μία από τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τις εξελίξεις που επηρεάζουν την οικογένειά τους.

«Mega Τελος… Ο ασθενής απεβίωσε… Μετα απο 22 μήνες στην μονάδα εντατικής,οι ιδιοκτήτες τράβηξαν το καλώδιο από την πρίζα, οδηγώντας 420 οικογένειες στην ανεργία..Τι κι αν κάποιους τους κάνουν έξωση από τα σπίτια τους.. Τι κι αν έχουν στηρίξει απλήρωτοι 2 χρόνια τώρα το κανάλι, ώστε να μαζεύουν χρήματα οι τράπεζες στους λογαριασμούς τους από τις διαφημίσεις και να αποπληρωνονται τα δάνεια των μετόχων;», έγραψε, στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ναταλί, μία από τους εργαζόμενους που όλους αυτούς τους μήνες πήγαιναν κανονικά στη δουλειά τους και, χωρίς να πληρώνονται, διατηρούσαν το κανάλι σε λειτουργία.

Και συνέχισε: «νιώθω απίστευτη οργή και θυμό γιατί, ειδικά τις τελευταίες μέρες, καλλιεργήθηκαν βάσιμες ελπίδες ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες για την επαναλειτουργία του καναλιού… Μας διαβεβαίωναν ότι όλα θα πάνε καλά… Και ξαφνικά σοκ… Κρίμα… Τελικά, η ανθρώπινη ψυχή δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο βωμό πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων».

Μέσω του δικού του λογαριασμού στο Instagram, ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας, δεν έκρυψε πως οι εξελίξεις επηρεάζουν αρνητικά την οικογένειά τους. «Όπως έχετε καταλάβει το τελευταίο (μεγάλο…) χρονικό διάστημα τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο “περίεργα”… Το ίδιο “περίεργα”, ίσως και πολύ χειρότερα, είναι (δυστυχώς) και για χιλιάδες άλλες οικογένειες στην χώρα μας. Αυτό που θέλω να γράψω και να πω είναι πως αυτές τις στιγμές η οικογένεια πρέπει να είναι μια γροθιά, ο ένας να είναι δίπλα στον άλλο και να προσπαθούμε με χαμόγελο να προσπερνάμε τα προβλήματα… Και τα γράφω αυτά γιατί έχω ακούσει πολλές μα πάρα πολλές οικογένειες να στραγγαλίζονται (διαλύονται) από τα προβλήματα και την γ…*•#* την κρίση! Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

A post shared by @g.goudaras on

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα