Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Τι συμβαίνει με τη σχέση τους;

Διαβάζουμε στο Peoplegreece.com πως έχει δηλώσει πολλές φορές ότι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή του, ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος τους. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ο κλασικός χαζομπαμπάς, ο οποίος βάζει το παιδί του πάνω απ’ όλα. Τι γίνεται όμως με τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα; Είναι ή δεν είναι μαζί το ζευγάρι;

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, ο παρουσιαστής και η σύντροφός του επέλεξαν να κάνουν χωριστά διακοπές φέτος, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές όπου χαλάρωναν μαζί στη Νάξο. Η Κατερίνα Κόκλασύμφωνα με το περιοδικό, αναχώρησε για τη Τζιά μαζί με τις κολλητές της, ενώ ο παρουσιαστής βρίσκεται στη Ρόδο με τους φίλους του. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ερωτηματικά, τα οποία ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι, η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ποστάρει φωτογραφίες μόνο με τις φίλες της στα social media και όχι με τον παρουσιαστή.

Για την ιστορία, η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι στις 25 Απριλίου. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι έχει αποδείξει ότι είναι αντισυμβατικό ούτως ή άλλως, καθώς είναι από τα λίγα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Τα υπόλοιπα, θα τα δείξει ο χρόνος!

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Βάφτισαν τον γιο τους στην Νάξο!

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Yπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα