Greek Resort Design 2019: Τα brands που έφεραν έναν καλοκαιρινό αέρα στο κέντρο της πόλης

Με moto “Let’s go to the waves”, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Greek Resort Design 2019. Πέντε ταλαντούχοι Έλληνες σχεδιαστές εμπνεόμενοι ο καθένας από τα δικά τους καλοκαίρια και εμπειρίες παρουσίασαν τις μοναδικές συλλογές μαγιό και resort wear εντυπωσιάζοντας τους λαμπερούς καλεσμένους όπου συγκεντρώθηκαν γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου Hilton.

Εκτός από το fashion show όμως, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία ενημερωθούν για τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2019 από δύο swimwear και swimsuit brands και ένα που γνωρίζει πολύ καλά από παπούτσια και αξεσουάρ. Sun.Set.Go!, Sognare swimwear και Haralas είχαν στήσει τρία διαφορετικά booths, όπου όλοι οι καλεσμένοι ενημρώθηκαν για τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού. Ολόσωμο μαγιό και μπικίνι, καφτάνια, τσάντες και παπούτσια που θα κάνουν κάθε γυναίκα να ξεχωρίσει πρόκειται να γίνουν η απόλυτη summer εμμονή μας.

 

Haralas

Γνωρίζοντας την τεράστια αγάη που τρέφουν οι γυναίκες για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, το brand Haralas μας προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τα καλοκαιρινά μας looks με τον πιο κομψό τρόπο. Ψάθινες τσάντες, εσπαντρίγιες με πολύχρωμα κεντήματα και mules μπορούν να ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα.

 

Sognare Swimwear

Metallics, θηλυκά κοψίματα και άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις. Αυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στα μαγιό του brand Sognare, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να αναδεικνύουν με τον πιο θηλυκό τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα

 

Sun. Set. Go!

Η Αλεξάνδρα Αναγνώστου του brand Sun.Set.Go! εμπνέεται από τα prints και χρώματα των 70s διατηρώντας την girly πλευρά της σύγχρονης γυναίκας.

 

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το γυναικείο περιοδικό InStyle και το ανανεωμένο www.instyle.gr

Creative Direction: Plus More 360°

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα