Good hair day, everyday: Tώρα κάθε μέρα είναι καλή μέρα για τα μαλλιά σας

 

Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχε μια «έξυπνη» πρέσα μαλλιών,  που αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σας; Καλώς ήρθατε στο μέλλον. Το ghd platinum+ κάνει ακριβώς αυτό!

Tα μαλλιά, όπως ακριβώς και η επιδερμίδα μας, έχουν εξειδικευμένες ανάγκες τις οποίες δεν πρέπει να αγνοούμε. Τα εργαλεία styling που λειτουργούν σε θερμοκρασία που ξεπερνά τους 185°C καταστρέφουν όχι μόνο την τρίχα, αλλά και το χρώμα με αποτέλεσμα να «σαμποτάρουν» την καλή υγεία και όψη των μαλλιών. Με την προηγμένη τεχνολογία πρόβλεψης, το νέο  ghd platinum+   ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και στον τρόπο που κάνουμε το styling για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τέλεια και λαμπερά ίσια μαλλιά ή λείους και χαλαρούς κυματισμούς, χωρίς να προκαλέσει φθορά. Πώς το καταφέρνει αυτό; Ανιχνεύοντας την πυκνότητα των μαλλιών και την ταχύτητα με την οποία τα ισιώνουμε, προσαρμόζεται ανάλογα. Η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές ανά δευτερόλεπτο ώστε να παραμένει σταθερά στους 185°C, δηλαδή την ιδανική θερμοκρασία για styling. Η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το μήκος της πλάκας, χαρίζει όμορφο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα. Και το καλύτερο; Είναι έτοιμη για χρήση σε μόλις 20 δευτερόλεπτα.

 ghd platinum+  good hair brunnete

«Έχουμε πάει την τεχνολογία αισθητήρων και θερμότητας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο με το ghd platinum+. Διαθέτοντας αισθητήρα ο οποίος καλύπτει όλο το μήκος της πλάκας του εργαλείου καθώς και αλγορίθμους που έξυπνα προβλέπουν τις ανάγκες των μαλλιών και προσαρμόζουν τη θερμότητα, το ghd platinum+ εξασφαλίζει styling ακριβείας με διάρκεια και λάμψη, χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Είναι το απόλυτο εργαλείο για τα μαλλιά» εξηγεί ο Dr. Tim Moore, ghd Αντιπρόεδρος Έξυπνων Συσκευών, δηλαδή το μυαλό που κρύβεται πίσω από αυτό το «έξυπνο» εργαλείο.

 ghd platinum+  good hair blonde

Το εργαλείο ghd platinum+ έχει περάσει από ενδελεχείς εργαστηριακούς ελέγχους (πάνω από 180 εκ. δοκιμές, περισσότερες από 760.000 ώρες ελέγχων και 575.000 πτώσεις. Είναι τόσο αξιόπιστο, γι αυτό και προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Μάθετε περισσότερα στο www.ghdhair.com/gr

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα