Γνωστός Έλληνας ηθοποιός παράτησε την υποκριτική και έγινε επιτυχημένος πωλητής σε μεγάλους οίκους

Ξεκινά η μέρα μας με μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση του Peoplegreece.com. Μέσα από την Πολυκατοικία του Mega «μπήκε» και στα σπίτια μας. Τον δεχτήκαμε, τον αγαπήσαμε και μετά τον χάσαμε. Ο λόγος για τον Νίκο Πουρσανίδη, ο οποίος αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική στην Ελλάδα και να κυνηγήσει το όνειρό του στο εξωτερικό.

«Έφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αγγλία, άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Δεν ήξερα κανέναν και τίποτα. Πρέπει, όμως, να σου πω ότι η αλλαγή είναι στο αίμα μου. Μου αρέσει να «μηδενίζω», να αλλάζω, να μη μένω στάσιμος. Δύσκολα μένω πολλά χρόνια σε δουλειές. Ακόμα και στην «Πολυκατοικία», όπου έμεινα 3 χρόνια, ήταν «κάπως» για μένα… Δεν το μετάνιωσα φυσικά, την αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά συνήθως κάνω πολλά πράγματα και διαφορετικά. Το κάνω κυρίως για να αποδείξω πολλά στον εαυτό μου – ότι μπορώ να κάνω κι αυτό και το άλλο και το δίπλα. Ότι μπορώ να τα ξαναχτίσω όλα.», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε τι έκανε στο Λονδίνο ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τις δουλειές που έκανε προκειμένου να τα καταφέρει: «Άρχισα να ψάχνω ατζέντηδες και επαφές που είχα κάποτε, αλλά στην ουσία δεν βρήκα και έκανα άσχετες δουλειές για να έχω χρήματα και να εξασκήσω τη γλώσσα. Σιγά-σιγά μπήκα στα θεατρικά και στα κινηματογραφικά πράγματα και τώρα έχω στο βιογραφικό μου συνεργασίες με πολύ μεγάλους σκηνοθέτες και μια πολύ φημισμένη ατζέντη, η οποία με έχει αναλάβει και με προωθεί σε ξένες ταινίες και σειρές. Νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα στο «Icon» του Stephen Frears και στο «Spooks: The Greater Good» του Bharat Nalouri. (…)Ήμουν πωλητής στη Chanel, στα Harrods’s, στην Hermes, στην Bond street και πόρτα σε ένα μαγαζί. Έκανα πολλές δουλειές! Μετά πουλούσα εισιτήρια σε ένα σινεμά, έπειτα σε ένα café, όπου έφτιαχνα ποτά, καφέδες, ήμουν στον μπουφέ. Έκανα αρκετά».

Πλέον, ο Νίκος Πουρσανίδης επέστρεψε και πρωταγωνιστεί στα Κλεμμένα Όνειρα!

Πηγή:  Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Amber Alert: Η 17χρονη Χριστίνα εξαφανίστηκε από το Αιγάλεω

Νέο κρούσμα bullying στα Γιάννενα: Μαθητής στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: «Έχουμε προσωπικό θέμα με τους Καραμεροχαριτάτους»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα