Γνωρίστε τα Lip butter που θα σας κάνουν να πετάξετε όλα τα άλλα που έχετε

Γνωρίζατε ότι μια φρουτώδης γεύση όπως του  βατόμουρου και ένα γλυκό άρωμα όπως της βανίλιας, μπορούν να πυροδοτήσουν μόνο θετικές σκέψεις και να προσφέρουν μια αισθησιακή εμπειρία που επιδρά ευεργετικά στη διάθεσή μας; Η ικανότητά μας να θυμόμαστε γεύσεις και αρώματα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την ικανότητα να ανακαλούμε όσα έχουμε δει. Οι αυθεντικές γεύσεις και τα δροσερά αρώματα μπορούν να χαλαρώσουν τις αισθήσεις μας και συμβάλλουν στο να ηρεμήσουμε και να αφεθούμε.

Το νέο Liposan Lip Butter 2,99€ είναι περισσότερο από απλή φροντίδα για τα χείλη, είναι μια αισθησιακή εμπειρία που προσφέρει περιποίηση και απαλή λάμψη που διαρκεί. Σε μία πρωτοποριακή μεταλλική συσκευασία κρύβονται αληθινά αρώματα και υπέροχες γεύσεις που θα σας μαγέψουν. Η πλούσια ενυδατική τους σύνθεση με Hydra IQ, βούτυρο καριτέ και αμυγδαλέλαιο, λιώνει στα χείλη, τα περιποιείται και τους χαρίζει ξανά απαλότητα και μεταξένια λάμψη.

Το Liposan Lip Butter κυκλοφορεί σε δύο απολαυστικές γεύσεις, Βατόμουρο (Raspberry) και Bανίλια και Mακαντέμια (Vanilla & Macadamia). «Πηγή έμπνευσης ήταν το Παρίσι, η πόλη που δημιουργήθηκαν τα  macarons. Τα φημισμένα γλυκίσματα είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων και πρωτόγνωρων γεύσεων και μας έδωσαν ιδέες για τις γεύσεις του Liposan Lip Butter. Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον περίπλοκο κόσμο των γεύσεων και των αρωμάτων», εξηγεί η Dr. Frank Schwanke, επικεφαλής του τμήματος Face and Lip Care Product Development, της Beiersdorf.

Η μεγάλη καινοτομία των Liposan Lip Butter είναι τα αληθινά αρώματα που περιέχουν και προσφέρουν μια αυθεντική γευστική και αρωματική εμπειρία. Η πλούσια σύνθεσή τους διασφαλίζει ότι το προϊόν λιώνει τη στιγμή που αγγίζει τα χείλη, σφραγίζοντας την υγρασία των χειλιών και χαρίζοντας αποτέλεσμα που διαρκεί. Ξαναζωντανέψτε τις αισθήσεις σας μέσα από μια μοναδική εμπειρία όσφρησης, γεύσης και αφής με το νέο Liposan Lip Butter! Πλέον τα χείλη σας δεν είναι μόνο μεταξένια απαλά αλλά έχουν υπέροχη γεύση και άρωμα… χείλη για φίλημα!

Δείτε ακόμα: 

4 Διαφορετικές χρήσεις για το lip balm σας

De-lip-scious! 10 τέλεια lip balm που θα σώσουν τα χείλη σας φέτος το χειμώνα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα