Gisele Bundchen: Δείτε backstage φωτογραφίες της από το Μουντιάλ

H Gisele Bundchen ή αλλιώς η Βραζιλιάνα καλλονή μέσα από μία σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε στο Instagram μας παρουσίασε τον σημαντικό ρόλο της στο Μουντιάλ 2014 πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Το κορυφαίο supermodel που για την περίσταση επέλεξε να φορέσει πράσινο μίνι φόρεμα με prints κλήθηκε να παρουσιάσει το τρόπαιο μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας της Ισπανίας που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελο το 2010, Carles Puyol.

Οι δυο τους φρόντισαν να βγάλουν φωτογραφίες και πριν τον αγώνα με το πολύτιμο βραβείο το οποίο είχαν σε ένα βαλιτσάκι του οίκου Louis Vuitton. Η 33χρονη ανάρτησε και κάποια άλλα στιγμιότυπα, με τα ατελείωτα πόδια της αλλά και με την ίδια να κάνει καρδούλες με τα χέρια της.

Η Gisele δεν έχει κρύψει πως είναι fan του ποδοσφαίρου ενώ φέτος στη διοργάνωση έβγαλε αμέτρητες selfie φωτογραφίες την ώρα που υποστήριζε την ομάδα της Βραζιλίας. Έτσι, μπορούμε να φανταστούμε ότι ήταν ένα πλήγμα που παρουσίασε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μιας άλλης ομάδας. Ωστόσο, το γεγονός πως έχει γερμανικές ρίζες ίσως τελικά την έδωσε λίγη χαρά παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη: 

Gisele Bündchen: Δείτε τη να τραγουδάει Blondie φορώντας μόνο το μαγιό της

Τι τρώει η Gisele Bündchen για πρωινό;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα