Γυριστές βλεφαρίδες χωρίς ψαλίδι (βασανιστηρίων); Hell yeah, γίνεται

Μπορεί πλέον όλες να φορούν ψεύτικες βλεφαρίδες  ή extensions, υπάρχουμε όμως ακόμα και εμείς που συνεχίζουμε να αγαπάμε την παλιά, καλή μάσκαρα. Αυτήν ξέρουμε, αυτήν εμπιστευόμαστε. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό  look, με σούπερ γυριστές βλεφαρίδες ή όταν δεν θέλουμε να βάλουμε μάσκαρα; Το μυστικό είναι να γυρίσετε τις βλεφαρόδες σας, όχι όμως με ψαλίδι, καθώς μπορεί να τις «σπάσει» αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά και χωρίς τη σωστή τεχνική. Τι μπορείτε να κάνετε εναλλακτικά; Να τις γυρίσετε με έναν από τους παρακάτω safe τρόπους, ώστε να έχετε συνέχεια ξεκούραστο βλέμμα, φρέσκια όψη και λαμπερά μάτια.megaliteres vlefarides xoris mascara

Με τη μάσκαρα

Αφού βάλετε τη μάσκαρα καλά (κάνοντας κινήσεις δεξιά-αριστερά καθώς περνάτε το προϊόν) ακουμπήστε το ραβδάκι στην άκρη των βλεφαρίδων, γυρίστε τις λίγο προς τα μέσα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ώσπου να στεγνώσει η μάσκαρά σας.

Με τα δάχτυλα

Ζεστάνετε τα δάχτυλά σας τρίβοντάς τα μεταξύ τους και στη συνέχεια ακουμπήστε τα στις βλεφαρίδες σας από την άκρη και πιέζοντας ελαφρά προς τα μέσα με φορά προς τα επάνω. Και η παραμικρή θερμότητα θα λειτουργήσει σαν… styling για τις μικροσκοπικές τρίχες. Φορέστε μάσκαρα αμέσως και είστε έτοιμη.

Με μια οδοντόβουρτσα

Βάλτε μια καθαρή οδοντόβουρτσα κάτω από ζεστό νερό και ταμπονάρετέ την σε μια πετσέτα για να φύγει το πολύ νερό. Στη συνέχεια χτενίστε τις βλεφαρίδες σας προς τα επάνω 2 φορές και την Τρίτη κρατήστε την οδοντόβουρτσα μαζί με τις βλεφαρίδες με φορά προς τα επάνω και προς τα μέσα όπως κάνατε με τα δάχτυλα.

Με ένα κουτάλι

Βάλτε και το κουτάλι κάτω από ζεστό νερό και στη συνέχεια ακουμπήστε το με την καμπύλη μεριά επάνω στις βλεφαρίδες σας πιέζοντας προς τα επάνω και προς τα μέσα για να γυρίσουν. Προσέξτε μόνο να μην είναι πολύ ζεστό το κουτάλι για… ευνόητους λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να έχετε καθαρά χέρια και σύνεργα και να βάλετε τη μάσκαρα αμέσως μετά ώστε να διατηρήσετε το γυριστό εφέ!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα