Giorgio Armani vs Anna Wintour: «Αυτή… σνόμπαρε την επίδειξή μου»

H Anna Wintour έκανε αισθητή την απουσία της στην επίδειξη μόδας του Giorgio Armani και ο σχεδιαστής φαίνεται πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα. Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την επίδειξη, ο Armani είπε: «Υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν να σνομπάρουν την επίδειξή μου, πηγαίνοντας στο Παρίσι… Αυτή (Anna Wintour) πήρε ένα αεροπλάνο, παράτησε τον Κύριο Armani και πήγε στο Παρίσι». Τα θέματα που έχει ο Armani πηγάζουν από το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός μεγάλος σχεδιαστής που κάνει επίδειξη την τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο- κάτι που σημαίνει ότι πολλά μέλη του Τύπου έχουν ήδη μεταβεί στη γαλλική πρωτεύουσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Ο εκπρόσωπος της Wintour αρνήθηκε τους υπαινιγμούς του Armani, λέγοντας στο WWD : «Η Anna τρέφει τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον Giorgio Armani, για όλα όσα έχει προσφέρει στην Ιταλία αλλά και στη μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο. Δυστυχώς, με το «ημερολόγιο της μόδας» να τρέχει εδώ και πάνω από ένα μήνα, υπάρχουν κάποιες επιδείξεις στις οποίες η Anna δεν είναι δυνατόν να παρευρεθεί».

Ο Armani συνέχισε κατηγορώντας τους διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, το Εθνικό Επιμελητήριο για την Ιταλική Μόδα- του οποίου αποτελεί και διοικητικό μέλος- για το ό,τι επέτρεψαν απουσίες την τελευταία μέρα του προγράμματος.

Να θυμήσουμε, πως αυτή η κριτική έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά τη δέσμευση του Armani να βοηθήσει στην επαναπροώθηση της παρακμάζουσας παγκόσμιας μόδας.

Διαβάστε ακόμη:

2013-14: O χρόνος που η Αnna Wintour άρχισε να χαμογελάει

Kendall Jenner: Tο μοντέλο που έκανε την Anna Wintour να χαμογελάσει

Anna Wintour: To fitness πρόγραμμα της σιδηράς κυρίας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα