Γυμνασμένα μπράτσα: Το workout της JLo γίνεται πανεύκολα στο σπίτι
Getty Images

Μπράτσα, εσωτερικό των μηρών, «ψωμάκια» και love handles στη μέση: ποιο από αυτά είναι άραγε το πιο δύσκολο σημείο να γυμνάσουμε; Η αλήθεια πάντως είναι πως για εμάς που δεν αγαπάμε τη γυμναστική και αγαπάμε το φαγητό είναι όλα δύσκολα, αλλά αντικειμενικά μιλώντας, το εσωτερικό των χεριών είναι το χειρότερο. Ξέρετε, αυτό που δεν τολμάμε να σηκώσουμε το χέρι μας και ξεκινάει να κάνει κούνια.

Ακόμα και γυναίκες που ασκούνται συχνά, αποτυγχάνουν να σφίξουν τα μπράτσα τους στην εωτερική πλευρά τους και αν είστε κι εσείς από εκείνες, ίσως έχουμε ανακαλύψει  τη λύση που ψάχνατε.

Πριν πούμε οτιδήποτε, ας κάνουμε όλοι ενός λεπτού σιγή ως φόρο τιμής στο σώμα της Jennifer Lopez. Γιατί η JLo –καθίστε κάπου καλύτερα- είναι 48 ετών και έχει ΑΥΤΟ το σώμα. Δεν ξέρουμε αν έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον διάβολο, αλλά ξέρουμε σίγουρα πως περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Το σημείο που θαυμάζουμε περισσότερο από όλα στο σώμα της σταρ όμως είναι τα μπράτσα της και ιδιαίτερα το εσωτερικό κομμάτι τους που δείχνει να είναι.. «πέτρα».

Τι γυμναστική κάνει ακριβώς άραγε η Jennifer για την συγκεκριμένη «δύσκολη» περιοχή; Η ίδια μας έδωσε την απάντηση μέσα από τα social media της, στα οποία αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες πως κάνει ασκήσεις με λάστιχα αντίστασης.μπράτσα, arms

Γιατί να επιλέξετε τα λάστιχα αντίστασης για να γυμνάσετε τα μπράτσα σας

Τα λάστιχα γυμναστικής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασκήσεις σε όλο το σώμα –όχι μόνο για τα χέρια και τα μπράτσα- και βοηθούν  στην αύξηση της δύναμης, της μυϊκής μάζας και στο κάψιμο λίπους. Κοστίζουν ελάχιστα και μπορείτε να τα πάρετε παντού μαζί σας, αφού πιάνουν ελάχιστο χώρο και δεν χρειάζεται να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο.lastixa gymnastikis

Αν θέλετε να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε με αυτά, όπως κάνει η JLo, θα βρείτε άπειρες ασκήσεις στο internet και το YouTube. Καλή αρχή και… αντίο μπρατσάκια!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα