Γιατί τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε μαγιό;

Τα μαγιό είναι από τα items που όσο περισσότερα έχετε τόσο καλύτερα αισθάνεστε. Ολόσωμα, triangles, Brazilians, πάντα θέλουμε ένα ακόμη.

Από τα κλασικά μαύρα και άσπρα, μέχρι και τα αγαπημένα καλοκαιρινά έντονα χρώματα και prints, τα bikini μυρίζουν διακοπές, ανέμελες στιγμές και μια ξεγνοιασιά που μας έχει λείψει. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να προετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις από τώρα.

Μπορεί η θερμοκρασία της θάλασσας να μην είναι η κατάλληλη για να βουτήξουμε– εκτός αν είστε χειμερινές κολυμβήτριες– αλλά ο ήλιος πλέον μας επιτρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία και να βρεθούμε στην  παραλία, φορώντας το νέο μας μαγιό. Στα plus να προσθέσουμε και το γλυκό μαύρισμα, που μας φέρνει λίγο πιο κοντά στο mood των διακοπών και μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο sexy!

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ψάξαμε και βρήκαμε τα μαγιό που πρέπει  να βάλετε στη λίστα σας και στη βαλίτσα σας για τα pre – summer weekends και το καλύτερο; Αν και επώνυμα, στοιχίζουν όλα μέχρι 50 ευρώ.  Έτοιμες να μπείτε σε καλοκαιρινό mood;

SEYCHELLES FLORAL

Θα ξεκινήσουμε με τροπική διάθεση! Τα εξωτικά prints δίνουν μαγευτικές και εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε κάθε σιλουέτα. Και είναι σίγουρα παιχνιδιάρικα.

Θα το βρείτε ΕΔΩ

 

SAINT-TROPEZ RED

Το κόκκινο μαγιό, όσο περίεργο και να σας ακουστεί, είναι από τα βασικά. Πρώτον αναδεικνύει το μαύρισμα σας, και σας κάνει να δείχνετε ακόμη πιο sexy. Στα Plus, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μπορείτε πολύ άνετα να το φορέσετε και την επόμενη σεζόν!

Θα το βρείτε ΕΔΩ

COPACABANA EMERALD GREEN

Το πολυμορφικό μαγιό που πρέπει να έχετε. Θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε το μαύρο χρώμα, αλλά το γλυκό αυτό πράσινο πραγματικά μας έχει κερδίσει. Τα κορδόνια θα σας επιτρέψουν να το φορέσετε με αρκετούς τρόπους, χωρίς να φοβηθείτε για το μαύρισμα σας.

 

Θα το βρείτε ΕΔΩ

 

BARBADOS TIE DYE BLUE

Αν ανήκετε στους μεσογειακούς τύπους γυναικών, αυτό το μαγιό θα γίνει από τα αγαπημένα σας. Τα εντυπωσιακά διπλά κοψίματα στο πλάι, σας επιτρέπουν να παίξετε με τους δικούς σας κανόνες. Το χρώμα του θα σας επιτρέψει να το φορέσετε ακόμη και αν δεν είστε μαυρισμένη!

Θα το βρείτε ΕΔΩ

 

COSTA RICA GREY

Και για το τέλος σου έχουμε δύο ολόσωμα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Οι μεταλλικές αποχρώσεις φέτος είναι must και ειδικά στο ολόσωμο μαγιό κολακεύει καταπληκτικά. Το ψηλό κόψιμο, που θα σας χαρίσει μακριά και λεπτή σιλουέτα και θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά.

Θα το βρείτε ΕΔΩ

MALIBU RED ONE SHOULDER

Θα το βρείτε ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ όλη τη συλλογή μαγιό Maria Matsouka και διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο για αυτό το καλοκαίρι!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα