Γιατί θα πρέπει να χαίρεστε που έχετε λιπαρή επιδερμίδα
Pixelformula

Αν έχετε επιδερμίδα που εμφανίζει εύκολα λιπαρότητα, κατά πάσα πιθανότητα την μισείτε σε τέτοιο βαθμό που έχετε εξοπλιστεί με όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν εκεί έξω για την καταπολέμηση της. Εντάξει, καταλαβαίνουμε απόλυτα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, αλλά μία νέα έρευνα έρχεται για να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να αναδείξει τα θετικά στοιχεία του λιπαρού δέρματος.

Όχι, δεν λέμε βλακείες, αφού σύμφωνα με το King’s College London οι άνθρωποι που έχουν λιπαρό δέρμα θα παρουσιάσουν πολύ αργότερα στη ζωή τους ρυτίδες και λεπτές γραμμές, με αποτέλεσμα να δείχνουν νεότεροι από τους συνομήλικους τους. Το έξτρα σμήγμα που παράγει φυσικά το δέρμα σας, μπορεί να προκαλεί σπυράκια, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας ενάντια στη γήρανση. Αντίθετα, οι άνθρωποι που έχουν ξηρό δέρμα θα εμφανίσουν δύσκολα σπυράκια, αλλά τα σημάδια του χρόνου θα τους επισκεφθούν πολύ νωρίτερα. Είδατε που τελικά είστε τυχερές;

Επειδή όμως αναγνωρίζουμε πως κάποιες φορές η λιπαρότητα είναι απλά εκνευριστική, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την σειρά Effaclar της La Roche-Posay, η οποία προσφέρει μια εξειδικευμένη λύση για κάθε τύπο λιπαρού δέρματος.

Εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με βέλτιστη ανοχή για κάθε πρόβλημα του λιπαρού δέρματος: σοβαρές ατέλειες, φραγμένοι πόροι, έντονη λιπαρότητα, ξηρότητα λόγω ερεθιστικών φαρμακευτικών αγωγών.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα