Γιατί πρέπει επιτέλους η Κατερίνα Καινούργιου να αλλάξει τα μαλλιά της

Η Κατερίνα Καινούργιου μετρά πλέον πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Για καλή της τύχη, η ίδια φαίνεται να θεωρείται ακόμα relevant, σε μία εποχή που κάθε νέα σεζόν συνταξιοδοτεί πολλές προσωπικότητες της τηλεόρασης. Φυσικά, όπως οι περισσότερες επιτυχημένες τηλεπερσόνες, η Κατερίνα εμφανίζεται κάθε χρονιά με το ίδιο, «τηλεοπτικό ξανθό», aka το πολύ ανοιχτό, σχεδόν πλατινέ χρώμα. Το να έχεις signature look είναι φυσικά σημαντικό – η Brigitte Bardot είναι άμεσα συνδεδεμένη με όγκο στα ξανθά μαλλιά της και τις μακριές αφέλειες και η Audrey Hepburn με τα κοντά, πιασμένα μαλλιά και την πιο παιχνιδιάρικη, κοντή φράντζα. Αυτό όμως που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση δεν έχει να κάνει με το προσωπικό στιλ. Πρόκειται για καθαρή αντιγραφή μίας «συνταγής» που έχει αποδειχθεί επιτυχημένη. Ελένη Μενεγάκη, Ρούλα Κορομηλά, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Καραβάτου (μεταξύ άλλων, γιατί η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη), ΟΛΕΣ οι παρουσιάστριες έχουν υιοθετήσει ακριβώς το ίδιο look. Το στιλ και η προσωπικότητα έχει θυσιαστεί πλήρως στον βωμό της τηλεθέασης, αφού το θηλυκό, μακρύ, κυματιστό, κατάξανθο μαλλί φαίνεται να «γράφει» καλύτερα από όλες τις άλλες αποχρώσεις. Ανάμεσα σε αυτή την «πλατινέ θάλασσα μαλλιών», δεν μπορούμε να μην εκτιμήσουμε εκείνες που τολμούν να πάνε κόντρα στον άγραφο αυτό κανόνα και να ξεχωρίσουν με το look τους. Μαίρη Συνατσάκη, Σίσσυ Χρηστίδου, Νικολέττα Ράλλη και μερικές ακόμα παρουσιάστριες που μετριούνται στα δάχτυλα πειραματίζονται με τα κουρέματα και τα χρώματα των μαλλιών τους ή απλά αποδέχονται το όμορφο καστανό, φυσικό τους χρώμα. Με αφορμή την νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που ξεκίνησε σήμερα το πρωί, θα πάρουμε το θάρρος να πούμε στην παρουσιάστρια  πως έχει έρθει η στιγμή επιτέλους να ανανεωθεί. Η φετινή της πρεμιέρα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με την περσινή ή την προπέρσινη. Μακριά, κυματιστά μαλλιά με extensions, βαμμένα σε μία πολύ ανοιχτή ξανθιά απόχρωση. Αναρωτιόμαστε αν ακόμα και η ίδια δεν επιζητά επιτέλους μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Στο παρελθόν έχει μάλιστα αναρτήσει πολλές φορές στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες της με περούκες, ρωτώντας τους followers της την άποψή τους για μία ενδεχόμενη αλλαγή.

«Ναι εγώ είμαι …αυτή που χρόνια ψάχνεται για μια αλλαγή αλλά στο τέλος …δεν τολμά. VOTE: Yes or Not ?(Ο,τι και να ψηφίσετε το αποτέλεσμα νομίζω το ξέρετε…). Το κακό είναι πώς όλα αυτά γίνονται επειδή στο βάθος είμαι δειλή…» έγραψε η ίδια σε πρόσφατη φωτογραφία της που την δείχνει με σκούρα μαλλιά.  
Κατερίνα, σταμάτα να φοβάσαι τις αλλαγές και τόλμησε να αποχωριστείς το ξανθό που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, χωρίς να σε νοιάζει η άποψη των άλλων. Στο τέλος της ημέρας πρόκειται για τρίχες – τα μαλλιά μακραίνουν και το χρώμα αλλάζει με μία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα