Γιατί ο γάμος της Solange Knowles ήταν ο πιο cool που έχουμε δει;

Έχουμε δει πολλούς γάμους για τους οποίους είπαμε τα καλύτερα, όχι γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι αλλά γιατί πραγματικά το άξιζαν. Τα σχόλιά μας ήταν πολύ καλά για την Kate Middleton, διθυραμβικά για την Olivia Palermo και απόλυτα κολακευτικά για την Amal Alamuddin. Πολύ όμορφες νύφες με ακόμα πιο όμορφα και stylish νυφικά που σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία, αυτά και άλλα πολλά που δε θα αναφέρουμε εν προκειμένω.

Χθες όμως παντρεύτηκε μια celebrity που τις «έσβησε» όλες, όχι γιατί ήταν πιο όμορφη ή stylish αλλά γιατί ήταν πραγματικά cool. Η αδερφή της Beyoncé, η Solange, την οποία όπως σας έχουμε πει και στο παρελθόν θαυμάζουμε για το στιλ της, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Alan Ferguson σε μια τελετή που μας άφησε άφωνους. Το γιατί θα το διαβάσετε αμέσως τώρα.

1. Ο γαμπρός φορούσε λευκά και ήταν πραγματικά ωραίος. Πότε είδατε τελευταία φορά έναν άνδρα με total white σύνολο και ανοίξατε το στόμα από θαυμασμό; Μην κουράζεστε, η απάντηση είναι ποτέ. Ο Alan φόρεσε ένα κοστούμι με την υπογραφή του Οίκου Lanvin και ήταν τέλειος παρόλο που δε μπήκε στον κόπο να φορέσει ούτε καν γραβάτα.

Solange Knowles Marries Alan Ferguson - Wedding Day

2. Η Solange άλλαξε τέσσερα σύνολα. Αν ακούγαμε κάτι τέτοιο χωρίς να δούμε εικόνες το πιο πιθανό είναι να τη σχολιάζαμε αρνητικά λέγοντας πως είναι μια επαρμένη επιδειξιομανής. Όμως η Solange δεν είναι έτσι και φόρεσε τέσσερα σύνολα της ίδιας φιλοσοφίας που έμοιαζαν μεταξύ τους και ταίριαζαν απόλυτα με την περίσταση. Ακόμα και η αδερφή της νύφης απέφυγε τις υπερβολές και φόρεσε ένα στενό μάξι φόρεμα με την υπογραφή Torn by Ronny Kobo που κόστιζε μόλις 280 ευρώ.

3. Φορούσαν όλοι λευκά. Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που λέει πως σε έναν γάμο δε φοράμε λευκά για να μην επισκιάσουμε τη νύφη, η Solange όχι μόνο δεν τον ακολούθησε αλλά ζήτησε από όλους τους προσκεκλημένους να κάνουν ακριβώς αυτό, να φορέσουν λευκά. Και μαντέψτε, δεν την επισκίασε κανένας.

solange wedding

4. Φόρεσε κάπα. Ήταν κομμάτι του Kenzo νυφικού αλλά όπως και να ‘χει, αντί για μια συνηθισμένη «ουρά» προτίμησε μια κάπα που έτσι κι αλλιώς είναι η τελευταία λέξη της μόδας οπότε δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα fashion icon σαν τη Solange. 

5. Πήγε στην τελετή με ποδήλατο. Καμία λιμουζίνα, κανένα άσπρο άλογο, καμία φανφάρα γενικότερα. Η αδερφή της πιο ακριβοπληρωμένης τραγουδίστριας του κόσμου επέλεξε ένα ποδήλατο στολισμένο με λευκά λουλούδια για να πάει στην εκκλησία και σε συνδυασμό με την ολόσωμη φόρμα Stéphane Rolland που φόρεσε στη διαδρομή, η εικόνα μας έκανε να τη χειροκροτήσουμε.

Solange Knowles Marries Alan Ferguson - Wedding Day

6. Ήταν ο εαυτός της. Πολλές γυναίκες όταν παντρεύονται τείνουν να μεταμορφώνονται σε κάτι άλλο πέφτοντας στην παγίδα της υπερπροσπάθειας. Η Solange δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο μιας και το στιλ της είναι έτσι κι αλλιώς απαράμιλλο και δε χρειαζόταν να προσποιηθεί πως είναι κάποια άλλη γιατί ο εαυτός της είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο.

Διαβάστε ακόμα:

Αγαπημένε Άγιε Βασίλη… θέλω ΑΥΤΟ το βερνίκι του Christian Louboutin

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα