Γιατί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν εμφανίστηκε σήμερα στο «Mega με Μία»;

Η ένταση που δημιουργήθηκε χτες στον αέρα του «Mega με Μία» -αναφερόμαστε στην επίθεση του Σεφερλή στον Ουγγαρέζο, σχετικά με επικείμενη μεταγραφή του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1- έγινε όπως ήταν λογικό και επόμενο το πρώτο θέμα στην εγχώρια show biz.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com, δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή και τη θέση του πήρε ο Χρήστος Νέζος, ο οποίος μέχρι τώρα δεν εμφανίζεται συχνά, αλλά όπως γνωρίζετε βγαίνει με links για να παρουσιάσει κάποια θέματα. Στον καναπέ της εκπομπής βρέθηκε και ο Νίκος Γεωργιάδης για να συζητήσουν μαζί όλα όσα απασχολούν τους stars.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται κανονικά στο γνωστό του πόστο, στο πλατό της εκπομπής, απλά δεν έχει εμφανιστεί στις κάμερες, όπως κάνει καθημερινά, ως μέλος της παρέας του πρωινού.

Γιατί φαίνεται πως δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Μάρκο Σεφερλής, εξαιτίας της χτεσινής διένεξής του στον αέρα του «Mega με Μία».

Δείτε την έναρξη της εκπομπής:


Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Ιλένια Ουίλιαμς-Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς ξεκίνησε η σχέση τους και πόσο καιρό είναι μαζί;

Έπαιξαν ξύλο on air: Νίκος Μουτσινάς-Δημήτρης Ουγγαρέζος ανταλλάσσουν χαστούκια χωρίς κανένα έλεος

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα