Γιατί μισό εκατομμύριο άνθρωποι μπήκαν στο Instagram της Kitty Spencer την ημέρα του γάμου της Meghan και του Harry;
Instagram @Kitty.spencer

O γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός του 2018 με το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των media να μην περιορίζεται μόνο στο νιόπαντρο ζευγάρι αλλά και στους διάσημους καλεσμένους. Εκτός από τους celebrities που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους, όπως η Amal Clooney και η Victoria Beckham, αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το μοντέλο και  ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer.

Η 28χρονη κόρη τoυ Charles Spencer, αδερφού της πριγκίπισσας Diana, είναι πρώτη ξαδέρφη του William και του Harry και μέχρι την ημέρα του βασιλικού γάμου παρά το γεγονός ότι δουλεύει ως μοντέλο ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Lady Kitty παρόλο που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο σε διάσημη οικογένεια, μεγάλωσε στην Nότια Αφρική ζώντας μια απλή και λιτή ζωή.

Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν με την εμφάνιση της στον βασιλικό γάμο, καθώς η Spencer με το απόλυτα εντυπωσιακό look της στον γάμο κέρδισε 500.000 χιλιάδες followers στο Instagram μέσα σε ένα βράδυ.  Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο Harper Bazaar αυτή η ξαφνική προσοχή ήταν «τελείως απρόσμενη».

Οι followers της μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μόλις 457.000, όμως πριν τον γάμο είχε μόνο 17 χιλιάδες: «Οι followers μου στο Instagram από 17.000 έφτασαν το μισό εκατομμύριο σε ένα βράδυ. Το επόμενο πρωί όταν ξύπνησα νόμιζα ότι είχα το κινητό κάποιου άλλου. Έπρεπε να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις, αλλιώς το κινητό μου θα πέθαινε», είπε χαρακτηριστικά.

Η  Spencer εργάζεται ως μοντέλο από το 2015, αλλα το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε στον γάμο της  Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry τον Μάιο του 2018 εκτίναξε την καριέρα της στα ύψη.

Aπο τότε έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών, έγινε εκπρόσωπος για το Ιταλικό brand Bvlgari και έχει κάνει ήδη κάνει πασαρέλα για τον οίκο Dolce & Gabbana.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα