Γιατί η Meghan Markle δεν θα ποζάρει στις σκάλες του μαιευτηρίου μετά τη γέννα;
Instagram @sussex2019

Η δούκισσα του Sussex,Meghan Markle έχει αποδείξει επανειλημμένα οτι είναι μια σύγχρονη πριγκίπισσα που «σπάει» κάποιες παραδόσεις. Πέρα απο το γεγονός ότι δεν θα γεννήσει στην κλινική Lindo Wing, όπως έκαναν η Kate Middleton και η πριγκίπισσα Diana αλλά σε κάποια ιδιωτική κλινική κοντά στο σπίτι της, πλέον φημολογείται ότι δεν σκοπεύει να ποζάρει στις σκάλες του νοσοκομείου μετά την γέννα της για να χαιρετήσει το πλήθος.

Η βρετανίδα ανταποκρίτρια της βασιλικής οικογένειας, Emily Andrews και ο Αμερικανός σχολιαστής Omid Scobi μιλώντας στο podcast ‘On Heir” ανέφεραν ότι η Meghan δεν σχεδιάζει να έχει μια φωτογραφία όπως εκείνη που είχαν ο William και η Kate με τα παιδιά τους.

Η Εmily είπε για την Meghan πως«αυτή την στιγμή καταλαβαίνουμε είναι ότι δεν θέλει και δεν πρόκειται να το κάνει αυτό» και ο Omid πρόσθεσε «με βάση όσα ξέρουμε για την Meghan, oι πιθανότητες να βγάλει μια λαμπερή και τέλεια φωτογραφία ώρες μετά την γέννα δεν ταιριάζουν με την κοσμοθεωρία της».

Μια πηγή αναφέρει στην The Sun πως «η Meghan είναι αγχωμένη για τις επιπλοκές στην γέννα όπως μια έκτακτη καισαρική και δεν θέλει να έχει την πίεση του να είναι όμορφη έξω από τις σκάλες του νοσοκομείου ώρες αργότερα». Επίσης,έχει ειπωθεί ότι θέλει να απολαύσει τις πρώτες ώρες  μετά την γέννα με το νεογέννητο και όχι να τρέχει να ετοιμαστεί για τα media: «Θέλει κάτι φυσιολογικό, φυσικό τοκετό και να δεθεί με το μωρό, χωρίς να χρειαστεί να χάσει χρόνο για να ετοιμαστεί για μια φωτογραφία».

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα