Γιατί η Kate και ο William δεν έχουν πει στον πρίγκιπα George ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς;

Ο  πρίγκιπας George προορίζεται μια μέρα να γίνει βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, κάτι που, συμφώνα με τους γονείς του πρίγκιπα William και Kate Middleton, ο ίδιος αγνοεί καθώς δεν γνωρίζει καν τι είναι… βασίλειο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, ο William και η Kate έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι θέλουν τα παιδιά τους-George,Charlotte και Lοuis- να έχουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία, κάτι που σημαίνει ότι δεν θέλουν ακόμα να μοιραστούν ακόμα μαζί του λεπτομέρειες για τη διαδοχή του θρόνου.

Σε συνέντευξη του στο BBC το 2016, ο πρίγκιπας William είχε πει πως «αγαπώ τα παιδιά μου με τον ίδιο τρόπο που κάνει κάθε πατέρας και ελπίζω ο George να με αγαπάει  με τον ίδιο τρόπο που ένας γιος αγαπά τον πατέρα του. Είμαστε φυσιολογικοί σε αυτό. Θα έρθει ο καιρός και ο τόπος που θα μεγαλώσει ο George και θα κατανοήσει την θέση του στον κόσμο. Αλλά αυτή την στιγμή αυτό που με αφορά είναι να του παρέχουμε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον γύρω του και δείχνοντας όσο περισσότερη αγάπη μπορώ ως πατέρας». Κι ακριβώς επειδή ο George έχει μεγαλώσει πλέον και πηγαίνει σχολείο είναι πολύ πιθανό κάποιος από τους συμμαθητές του να του πει την αλήθεια. Όπως είπε βέβαια και η η συγγραφέας του βιβλίου «Charles:The Heart of King»,Catherine Mayer, στο E!News κάποια στιγμή ο πρίγκιπας George θα κατανοήσει από μόνος του την πορεία του.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα