Νέα

Γιατί δεν παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη;

Πολλές οι αποκαλύψεις για την όμορφη παρουσιάστρια.

InStyle.gr

menegaki, meleti

Η εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης και αποκάλυψε πολλά για το παιδί που περιμένει, για την οικογένεια που θέλει να αποκτήσει αλλά και για τον γάμο που θέλει να κάνει.

Η παρουσιάστρια, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε με τρυφερότητα για τον μέλλοντα σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, λέγοντας ότι είναι βαθιά παραδοσιακός και γι αυτό δεν θέλει να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης αλλά και για τους γονείς της που περίμενουν πώς και πώς να τη δουν νυφούλα.

“Τα υπολογίζαμε αλλιώς, αλλά αλλάξανε όλα τα σχέδιά μας… Λέγαμε ότι θα παντρευτούμε το καλοκαίρι, μετά λέγαμε για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν… Το σύμφωνο συμβίωσης είναι πολύ προχωρημένο για τις αντιλήψεις μας. Όχι τις δικές μου, εγώ τις ασπάζομαι… Ο Θοδωρής είναι βαθιά συντηρητικός και παραδοσιακός… Εγώ είχα πει ότι αν θα παντρευτώ θα το κάνω επειδή θα το θέλει ο άντρας μου. Εμένα δεν με νοιάζει ούτε να πάω σε εκκλησία, ούτε να βάλω νυφικό…”, είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι ουσιαστικά ο γάμος της αναβλήθηκε λόγω της εγκυμοσύνης ενώ συνέχισε: “Είχα πάρει απόφαση ότι όταν γίνω μάνα, θέλω να γίνω μια καλή μάνα γι αυτό και το άργησα. Θέλω όταν έχω φύγει από αυτή τη γη τα παιδιά μου να λένε ότι είχαν μια καλή μάνα. Σιγά μην μείνω στο ένα. Ένα ίσον κανένα”.

InStyle.gr