Γιατί να αποκτήσετε το νέο τεύχος του InStyle που κυκλοφορεί 19 Ιουλίου

Ναι, επιτέλους το νέο τεύχος του InStyle κυκλοφορεί αύριο, 19 Ιουλίου στα περίπτερα όλης της χώρας. Το διπλό τεύχος για τους μήνες Ιούλιος-Αύγουστος 2018 θα σας κρατήσει συντροφιά σε όλες τις διακοπές με τα πιο stylish και ενδιαφέροντα θέματα. . Δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς αυτή τη φορά για να ξέρετε τι ακριβώς σας περιμένει στις σελίδες του νέου τεύχους του InStyle.

  1. Η Ελένη Φουρέιρα είναι το cover girl του τεύχους και μιλάει για όλα στον Γιάννη Τσιούλη – από τη Eurovision μέχρι τις σχέσεις της με τους άντρες.
  2. Και αυτόν τον μήνα στο The Start αλλά και στο The Get η ομάδα του InStyle έχει συγκεντρώσει τα πιο ωραία items που θα αναβαθμίσουν τη γκαρνταρόμπα αλλά και το beauty look σας με πολύ απλό τρόπο.
  3. Η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι το The Style αυτού του μήνα και σας δείχνει πώς θα φορέσετε με επιτυχία street athleisure σύνολα.
  4. H ομορφιά παραμένει σε πρώτο πλάνο και αυτό τον μήνα στις σελίδες του beauty section του InStyle σας αποκαλύπτουμε τι περιέχουν τα νεσεσέρ των διασήμων, ο hair expert Χρήστος Μπαϊραμπάς και ο makeup artist Παντελής Τουτουντζής σας δείχνουν πώς θα πετύχετε το Fuego look και σας προτείνουμε τα πιο υπέροχα αρώματα για το καλοκαίρι.
  5. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας θα βρείτε το νέο αγαπημένο σας ζευγάρι σανδάλια στον πιο ολοκληρωμένο οδηγό αγοράς που ετοιμάσαμε για εσάς.
  6. Ο Man of Style αυτού του μήνα είναι ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης, aka η επιτομή της αντρικής ομορφιάς. O χαρισματικός performer δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Πόπη Τερσιπάζογλου και συστήνεται μέσα από αυτήν σε όσους δεν τον γνωρίζουν ήδη.
  7. Η Ντάρια Τουρόβνικ του Survivor και η DJ Alix Brown φορούν τα πιο stylish σύνολα της σεζόν και ποζάρουν για τον φακό του InStyle.
  8. Μπήκαμε στο σπίτι του κομμωτή των διασήμων, Πάνου Καλλίτση, και ανακαλύπτουμε κάθε γωνιά του μικρού του «παραδείσου»
  9. Δώρο η Sports BB Cream wet force με SPF50+ της Shiseido σε mini size. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι το γεγονός πως όχι μόνο δεν φεύγει με το νερό, αλλά ενισχύεται η αντηλιακή της δράση.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα