Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν έχω συνεργαστεί με την κόρη μου γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ τίποτα από αυτό που έχει φτιάξει η ίδια»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει ακόμα συνεργαστεί με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Άραγε το αποφεύγει ή περιμένει την κατάλληλη στιγμή;

«Για εμένα η Ελεωνόρα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Εμμέσως έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες. Και στον τελευταίο δίσκο μου, στο τραγούδι “Να φυλάγεσαι” που τραγουδάει ένας πατέρας με μια κόρη, και εκεί τα λέω όλα. Αλλά δεν παίχτηκε καθόλου από τα ραδιόφωνα, γιατί οι περισσότεροι είναι άνθρωποι του συγκεκριμένου γούστου, του ψεύτικου, του έντεχνου, του νεοελληνισμού και της ηλιθιότητας. Επειδή εγώ τα λέω χύμα, οι Έλληνες είμαστε συντηρητικοί, δεν είμαστε επαναστάτες», δήλωσε στη Real Life.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εγώ, λοιπόν, ούτε θέλω να εκμεταλλευτώ τίποτα από αυτό που έχει φτιάξει η ίδια. Εμφανίζεται και μαζεύει 10.000 κόσμο για πλάκα. Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή, όταν νιώσω ότι δεν υπάρχει καμία εξάρτηση. Τα παιδιά πρέπει να τα αφήνουν ελεύθερα και να σεβόμαστε τις επιλογές τους. Η  Ελεωνόρα για αυτό πέταξε, και όχι μόνο πέταξε, είναι και μια προσωπικότητα που δεν μπαίνει στη διαδικασία να πουλήσει μούρη, να πάρει πόζα. Η μόνη αγωνία της είναι να μπαίνει όσο περνάει ο καιρός περισσότερο στην αλήθεια της».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Ζουγανέλης: «Θα ισορροπήσει μια χαρά και ως οικοδεσπότης ο Σεφερλής»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αισιοδοξία»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αντικαθιστά» τον Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα