Γιάννης Στάνκογλου: Γιατί απαντάει αρνητικά στις προτάσεις των τηλεοπτικών σόου;

Γοητευτικός και σούπερ ταλαντούχος, αποτελεί για πολλούς τον καλύτερο ηθοποιός της γενιάς του.

Και δικαιολογημένα. Απόδειξη οι πολλοί και ετερόκλητοι ρόλοι που έχει παίξει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση -με την ίδια πάντα επιτυχία.

Αν και έχει δεχτεί πολλές προτάσεις να πάρει μέρος στα σόου που γίνονται στη μικρή οθόνη, τις έχει αρνηθεί όλες.

«Δεν είμαι από εκείνους που λένε “ποτέ μη λες ποτέ”, αλλά δε θα ήθελα. Μου έγιναν, κατά καιρούς, αρκετές προτάσεις, τις αρνήθηκα, όμως, όλες. Δεν είναι ότι διαφωνώ με αυτό, αλλά σκέφτομαι αλλιώς τη δική μου δουλειά και πορεία. Πρέπει να υπάρχει μία συνέχεια γύρω από το όνομα και την πορεία σου. Πρέπει να είσαι, πάνω απ’ όλα, συνεπής», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στο Down Town Κύπρου.

Ο ίδιος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Μπορεί τώρα να έχει συνεχώς προτάσεις για να εμφανιστεί σε θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές, όμως όταν δεν θα γίνεται αυτό, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το έχει ξανακάνει άλλωστε και το αποτέλεσμα ήταν αίσιο.

«Τολμάω, δεν είμαι φοβικός σε ό,τι αφορά στη δουλειά. Τη δουλειά δεν τη φοβήθηκα ποτέ, έχω κάνει τα πάντα. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι μόνο μία φορά χτύπησα πόρτα στη ζωή μου, κι αυτή ήταν για “Tο ταγκό των Χριστουγέννων”. Πήγα και βρήκα τον σκηνοθέτη, ενώ είχε κλείσει τον πρωταγωνιστή του, και του ζήτησα να με δει. Του είπα “θα τον κάνω εγώ αυτόν τον ρόλο, ο κόσμος να χαλάσει. Κάνε μου οντισιόν και δες με”. Και με πήρε. Φυσικά και θα το ξανακάνω», τόνισε γεμάτος ειλικρίνεια.

Μια ματιά εδώ: Τι δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου σχετικά με τη σχέση της;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα