Γιάννης Δρυμωνάκος: Ο αθλητής που ξεχώρισε στο Survivor για το ήθος του μιλάει για όλα

Γιάννης Δρυμωνάκος: Ο αθλητής που ξεχώρισε στο Survivor για το ήθος του μιλάει για όλα

Με τον Γιάννη συναντηθήκαμε πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2017. Τότε μου είχε εξομολογηθεί πως, αν και του είχε γίνει πρόταση από την παραγωγή του Survivor να συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, εκείνος λόγω κάποιων προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων δεν μπόρεσε τελικά να πάει. Η επιθυμία του, όμως, να ζήσει μια περιπέτεια σε αντίξοες συνθήκες διαβίωσης και να δοκιμάσει τα όριά του τον οδήγησε να πει το μεγάλο «ναι» όταν η παραγωγή επέστρεψε με νέα πρόταση για το δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, το φθινόπωρο του 2017. «Ήθελα να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πέρσι παρακολούθησα μόνο την πρώτη εβδομάδα προβολής του Survivor, για να δω τι έχασα. Συνεπώς δεν είδα ούτε τις κακουχίες που πέρασαν τα παιδιά ούτε τίποτα. Ειλικρινά, δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για το έπαθλο και τα χρήματα. Παρέμεινα δύο μήνες εκεί και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έζησα αυτό το μοναδικό ταξίδι. Μάλιστα, εκ των υστέρων οι συμπαίκτες μου μου είπαν χαρακτηριστικά πως αποχώρησα όταν οι προμήθειές μας ήταν περισσότερες και τα έπαθλα πιο πλουσιοπάροχα, άρα και το παιχνίδι πιο εύκολο.

Η περιπέτεια, τα ζόρια, οι στερήσεις και ο “εγκλεισμός” σε μια παραλία ήταν η απόλυτη εμπειρία για εμένα» εξομολογείται στο People.

Μέσα Ιουλίου το Survivor 2018 έριξε αυλαία, ενώ ο μεγάλος τελικός ανέδειξε νικητή τον personal trainer Ηλία Γκότση. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα, όπως είπε και η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People. Ποια είναι η δική του γνώμη; «Βλέποντας την Κατερίνα, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στη δυναμική που είχε στα social media, πίστευα πως θα κερδίσει. Και ήθελα να κερδίσει. Η Κατερίνα, όπως τη γνώρισα εγώ αυτούς τους δύο μήνες που παρέμεινα στον Άγιο Δομίνικο, είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, που όσες φορές χτύπησα έτρεξε από πάνω μου για να βοηθήσει και ήταν ένα με την ομάδα. Θεωρώ πως για τους φίλους της γίνεται χαλί να την πατήσεις. Από την άλλη, είναι τρομερά ανταγωνιστική με τους αντιπάλους της, κάτι που για εμάς τους αθλητές είναι φυσιολογικό – είναι ένα βασικό στοιχείο του πρωταθλητισμού. Παρότι είμαι κι εγώ αθλητής, στο Survivor δεν μου βγήκε ανταγωνισμός. Δεν πήγα εκεί να βγω πρώτος. Οι εμπειρίες που είχα αποκτήσει από την κολύμβηση και τη συμμετοχή μου σε παγκόσμιες διοργανώσεις και Ολυμπιάδες με έκαναν να βάλω το Survivor σαφώς πιο χαμηλά από όσα έχω ζήσει ως αθλητής. Το είδα σαν πρόκληση, αλλά ποτέ πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε» λέει με ειλικρίνεια.

Όσον αφορά τον Ηλία Γκότση, ο Γιάννης παραδέχεται πως τον γνώρισε μετά το τέλος του ριάλιτι. «Έχουμε βγει τρεις τέσσερις φορές για καφέ. Είναι φανταστικό παιδί και πολύ διαφορετικός από αυτό που έδειχνε στο Survivor. Ευχάριστος, με χιούμορ, κάτι που δεν το καταλάβαινες από την τηλεόραση». Το φετινό Survivor στηρίχτηκε περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι και λιγότερο στο ριάλιτι στοιχείο. «Επειδή οι περισσότεροι ήμασταν αθλητές, είχαμε μέτρο, βρίσκαμε τρόπο να τα πάμε καλά μεταξύ μας. Εξάλλου, στον αθλητισμό συμβαίνει πολλές φορές να ταξιδέψεις και να συμβιώσεις με άγνωστους συναθλητές σου. Οπότε μοιραία δεν δώσαμε ριάλιτι, επειδή πολύ απλά δεν το προκαλέσαμε. Βάζαμε νερό στο κρασί μας. Εξάλλου, στο Survivor δεν πήγαμε να παρεξηγηθούμε, αλλά να ενωθούμε και να γίνουμε μια γροθιά».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακης.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα