Γιάννης Μπουτάρης: O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης φωτογραφήθηκε γυμνός

Ίσως είναι ο πιο ανατρεπτικός Δήμαρχος ολόκληρης της Ελλάδας και δεν σταματάει να το αποδεικνύει. Αυτή τη φορά, ο Γιάννης Μπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για το περιοδικό Adore, που κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Μακεδονία, με αφορμή την καμπάνια κατά του HIV/AIDS.

Σε συνέντευξή του στο ίδιο έντυπο δηλώνει, όσον αφορά στο gay pride: «Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη… Ας έρθουν 50.000 –γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ’ όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ’ οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι κάτι μεγάλο για την πόλη. Τώρα δεν έχουμε παραπάνω από 2.000-3.000 άτομα που έρχονται στη Θεσσαλονίκη. Αν αυτοί γίνουν 50.000, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία».

Και στη συνέχεια επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Η Θεσσαλονίκη δεν θα γίνει ποτέ μια εξαιρετικά ανοιχτή πόλη-τουλάχιστον όχι στη δική μου γενιά…», ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην Εκκλησία και τις θέσεις της στο θέμα της καύσης των νεκρών, για την πρόθεσή του να προχωρήσει με το σχέδιο για την ανάρτηση ενημερωτικών πινακίδων στα Εβραϊκά και τα Τουρκικά σε διάφορα σημεία της πόλης, για τον “συντηρητισμό” και την «ομφαλοσκόπηση» των Θεσσαλονικέων, αλλά και για τον… χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης επί ημερών Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

boutaris03

Πηγή peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Μητσικώστας: Δείτε την ξεκαρδιστική φάρσα που έκανε στον Γιάννη Μπουτάρη

Μπουτάρης για Αμφίπολη: Εγινε τούρκικο σίριαλ

Η Huffington Post εκθειάζει τον Γιάννη Μπουτάρη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα