Για ποιον δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη: «Την παριστάνω στους φίλους μου»;

Είναι μία από τις πιο φρέσκες παρουσίες στον χώρο της τηλεόρασης και κάθε χρόνο φαίνεται να αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό. Η Μαίρη Συνατσάκη καταφέρνει να διατηρεί εκτός των άλλων και πολύ καλές σχέσεις με τους συνεργάτες της.

Έτσι λοιπόν μία εξ αυτών, φτάνει μέχρι και να την παριστάνει στους φίλους της, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα η ίδια έδειξε να απορεί με όσους την ρωτούσαν, πώς την αντιμετωπίζει. Η Μαίρη ανέφερε:  «Από την αρχή της χρονιάς δεν ακούω άλλο πράγμα από το τι θα κάνω με τη Σάσα λες και είναι ο Γιαγκούλας! Νομίζω ότι η Σάσα κατέβασε τους τόνους από πέρυσι και επιπλέον είναι ένας πολύ ειλικρινής και πραγματικά ευαίσθητος άνρθρωπος που μπορώ να κάνω παρέα. Είναι περσόνα, ένας ρόλος στο μυαλό μου! Μου αρέσει να παρατηρώ συνέχεια και μετά να την παριστάνω στους φίλους μου».

Αναφορικά με την φετινή χρονιά, η παρουσιάστρια έδειξε να διασκεδάζει αυτό που έκανε.  «Πέρασα πολύ ωραία. Βρήκα τη Φαίη, το Γιώργο και τη Σάσα εκεί που τους είχα αφήσει στο MEGA, σε σχέση πάντα με την οικειότητα και τη μεταξύ μας χημεία, κάτι που στο MEGA άργησα να βρω. Κι όταν αυτό είναι κεκτημένο από την αρχή της χρονιάς, είναι πάρα πολύ ωραίο», είπε κάνοντας έναν μικρό απολογισμό.

Το μόνο που φάνηκε να την δυσκολεύει αρχικά, τόσο αυτή όσο και τους υπόλοιπους συνεργάτες ήταν ο συντονισμός έξι ατόμων στην ίδια εκπομπή, το οποίο όμως ξεπεράστηκε μετά από λίγο. Τι λέει η Μαίρη σχετικά με τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, που φέρνουν πολλούς σε δύσκολη θέση; «Δεν έχω αισθανθεί ότι έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση με τον Γιώργο. Αντιθέτως έρχομαι σε εκείνη τη θέση που μου δίνει πάτημα να μπορώ να συζητήσω και να πω κι εγώ την άποψή μου. Όσες φορές έχω διαφωνήσει με τον Γιώργο, μόνο θετικά μου έχει βγει», δήλωσε στη Τίνα Μεσσαροπούλου και το YOU.

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: Τι δήλωσε για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου;

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτά είναι τα 5 καλοκαιρινά look της παρουσιάστριας που ξεχωρίσαμε φέτος!

Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία της Ευαγγελίας Αραβανή, που την εξόργισε και η απάντησή της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα