Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας πιέζει την Kate Middleton να αλλάξει το look της;

Ο κανόνας που θέλει την πεθερά να εμπλέκεται στη ζωή της νύφης δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο τελικά, αφού μαθαίνουμε πως κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο μακρινό Ηνωμένο Βασίλειο, και μάλιστα μέσα στη βασιλική οικογένεια.

To θέμα που έχει δημιουργηθεί αφορά την Camilla Parker Bowles και τη Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton. Μπορεί λοιπόν οι περισσότερες γυναίκες ανά τον πλανήτη να θαυμάζουν την Kate για τα υπέροχα, πλούσια, καστανά κυματιστά μαλλιά της, η Camilla όμως φαίνεται πως έχει τη δική της άποψη για το πώς πρέπει να είναι τα μαλλιά της συζύγου του Πρίγκιπα William.

Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι σύμφωνα με την Camilla, η Kate θα έπρεπε να έχει πιο κοντά μαλλιά, σε πιο ανοιχτό τόνο, ώστε να μοιάζουν πιο περιποιημένα και καθωσπρέπει.

Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη επιθυμία της Camilla πηγάζει από την πρόσφατη επίσκεψη της Kate σε εγκαίνια του σχολείου Northolt School στο Βόρειο Λονδίνο, όπου ο δυνατός αέρας έπαιρνε έπαιρνε συνεχώς τα μαλλιά της, κάνοντάς τη, κατά τη γνώμη μας, να δείχνει ακόμα πιο μοιραία. Η Camilla βέβαια μάλλον δεν το είδε έτσι, αν και εμείς θεωρούμε ότι εκείνη θα έπρεπε να παίρνει μαθήματα στυλ από την Kate, και όχι το αντίθετο.

Δείτε πώς θα βρείτε το χρώμα μαλλιών που σας ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητά σας

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα