Για ποιο λόγο δεν θα μάθουμε ποτέ λεπτομέρειες για το νυφικό της Kate Middleton;

Η Sarah Burton, ή αλλιώς η creative director του οίκου Alexander McQueen, μπορεί να σχεδίασε το πιο αναγνωρίσιμο νυφικό του πλανήτη, αυτό της Kate Middleton, ωστόσο δεν ενδιαφέρεται καθόλου να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να αποκτήσει τη φήμη.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η γνωστή σχεδιάστρια μίλησε για την ιστορία πίσω από το νυφικό της Middleton: «Ξέρω ότι ζούμε σε μία κοινωνία που έχει εμμονή με τη φήμη αλλά τυγχάνει να πιστεύω πως η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι αρετή και η σχέση που έχω αποκτήσει με τους πελάτες μου είναι απαραβίαστη. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είμαι πάρα πολύ ντροπαλή ή ότι φοβάμαι να μιλήσω για την ευχάριστη εμπειρία που είχα δημιουργώντας το νυφικό της Δούκισσας του Cambridge, αλλά σας λέω πως όλα αυτά είναι ανοησίες. Λάτρεψα το γεγονός πως το δημιούργησα και που εφάρμοσα τις ιδέες μου ανάλογα με το άτομο και την περίσταση και βάλαμε όλοι την καρδιά μας σε αυτό. Σέβομαι την διακριτικότητα που επιβάλλεται σε κάτι τέτοιο και σέβομαι επίσης τις φιλίες που δημιουργούνται μέσα από μία τέτοια συνεργασία».

Να θυμίσουμε ότι το 2011 που έγινε ο γάμος της Middleton με τον πρίγκιπα William, ο οίκος McQueen εξέδωσε τη δήλωση της σχεδιάστριας σχετικά με τη δημιουργία του νυφικού υπό μορφή δελτίου τύπου. Η Burton κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ και δεν πρόκειται –όπως φαίνεται- να αλλάξει γραμμή.

Διαβάστε ακόμη: 

Δείτε ρούχα και αξεσουάρ που βοηθούν στην ομαλή μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

10 τρόποι για να χάσετε βάρος χωρίς προσπάθεια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα