Get the Look: Όλα τα μυστικά της Jennifer Lopez για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μπορεί η J.Lo να είναι 49 ετών, εμείς όμως όταν τη βλέπουμε σκεφτόμαστε πόσο υπέροχη και λαμπερή είναι. Δεν ξέρουμε πώς καταφέρνει να διατηρείται τόσο fit και πώς κρατάει μακριά τις ρυτίδες, μάθαμε όμως ακριβώς πώς πετυχαίνει το signature, λαμπερό, ηλιοκαμένο μακιγιάζ που επιλέγει πολύ συχνά στις εμφανίσεις της και βλέπετε παραπάνω.

Μέσα από τη νέα συλλογή JLOxINGLOT της Jennifer Lopez που ήδη κυκλοφορεί, η λατίνα star μοιράζεται τα αγαπημένα της προϊόντα για ένα εντυπωσιακό summer look σε natural αποχρώσεις.  Το εκρηκτικό ταπεραμέντο της JLO, σε συνδυασμό με τη δυναμική θηλυκότητά και προσωπικότητά της, αποτελούν πηγή έμπνευσης για το “summer glow look” της συλλογής.  Εμπνευστείτε κι εσείς από την πρόταση της Jennifer και δημιουργήστε το δικό σας ξεχωριστό καλοκαιρινό look με τα προϊόντα της συλλογής.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα βήματα για να πετύχετε το τέλειο, καλοκαιρινό “J.LO” μακιγιάζ:

InStyle_600x600

Πρόσωπο

  • Δημιουργούμε τη βάση με το AMC Face & Body 95 και εφαρμόζουμε το Beautifier 108 σε μίξη με το AMC Face & Body illuminator 69.
  • Πουδράρουμε με την HD Pressed Powder J115 και κάνουμε έντονες φωτοσκιάσεις στα ζυγωματικά, στη μύτη, στα μάτια και ακόμη πιο έντονες στο μέτωπο και τους κροτάφους με την HD Sculpting Powder J137 Cocoa4.
  • Για extra φως στη μύτη, στο πηγούνι και στο μέτωπο, περνάμε το Coverup & Highlighter Duo 103.

Συμπληρωματικά με το έντονο contouring, θερμαίνουμε με το blush J125 Charmed. Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με έντονο highlighting με το HD highlighter trio J143 Silver Dust.

Μάτια

  • Αφού κάνουμε έντονη φωτοσκίαση με την HD J137 Cocoa4, τονίζουμε τον έσω κανθό και την εξωτερική γωνία με την J311 Café au Lait και την J313 Honey.
  • Ψεκάζουμε το πινέλο σιλικόνης 45s με το Spray Fixer και τοποθετούμε στο κινητό βλέφαρο το pigment J411 Blazing Rose.
  • Με το πινέλο 48ss κάνουμε blending στον έσω κανθό με το pigment J409 και στην εξωτερική γωνία με το J405 Celestial και ολοκληρώνουμε με το gel eyeliner J411 Midnight. Τέλος, εφαρμόζουμε τις Lash Eyelashes και την Viva Las Lashes mascara.

Χεί

  • Κάνουμε περίγραμμα με το soft precision 63 και γεμίζουμε με το lipstick J217 Flamingo και από πάνω περνάμε το LipGlossy J223 Gold lips.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα