Γεωργία Αβασκαντήρα: Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη μας μιλά για το νυφικό της

Μια κοπέλα με ιδιαίτερη αύρα, που δεν φοβάται να αφεθεί στη μαγική πλευρά της ζωής, αναζητώντας συνεχώς νέες εμπειρίες . Αυτή τη φορά η χορεύτρια δοκίμασε κάτι καινούριο φορώντας για το InStyle τα πιο ωραία street athleisure σύνολα και μας μίλησε για όσα την εμπνέουν αλλά και το γάμο της.

Γενικά της αρέσουν οι άνθρωποι με έντονη προσωπικότητα. «Με γοητεύουν οι γυναίκες που όχι απλώς έχουν αλλά και επιβάλλουν την αισθητική τους. Οι στιλιστικές ακρότητες της Frida Kahlo μού προκαλούν μια διαβολική συγκίνηση, ενώ από μικρό κορίτσι με ενθουσίαζαν οι ευγενείς αλήτες. Αν έχουμε κάτι κοινό με το σύντροφό μου (σ.σ. Γιώργο Χρανιώτη), είναι ότι επενδύουμε και οι δυο στη “λερωμένη” κομψότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω προσαρμόσει ποτέ το στιλ μου σε οποιονδήποτε σύντροφό μου».

Στο γάμο της ήθελε να είναι όλα βγαλμένα από μια άλλη πραγματικότητα. «Ήθελα, ανάμεσα στους καλεσμένους, να “βλέπω” νεράιδες και ξωτικά. Το νυφικό μου, σχεδιασμένο από τη Σήλια Δραγούνη, με διευκόλυνε να χορέψω και να επικοινωνήσω μαζί τους. Η Σήλια είναι όπως και τα ρούχα της: αέρινη». Όταν θέλει να χαλαρώσει, της αρέσει να περνάει χρόνο στο σπίτι της. «Μου αρέσει να βάζω μουσική στο σπίτι και να χορεύω, να τραγουδάω παράφωνα, να φτιάχνω λίγα γλυκά και να τρώω πολλά, να κάνω longboard skate, να πηγαίνω σινεμά ή να κάνω γιόγκα. Γενικά ήθελα πάντα να διαβάζω πιο πολύ και να σκέφτομαι λιγότερο, ενώ θα επιθυμούσα να ταξιδέψω περισσότερο, να γνωρίσω όσο πιο πολλούς πολιτισμούς γίνεται και νομίζω πως θα το κάνω. Το αγαπημένο μου ταξίδι ήταν στην Πορτογαλία με το τότε αγόρι μου και νυν σύζυγό μου».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο τεύχος που κυκλοφορεί.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα