George Clooney: Ποιος σχεδιαστής μόδας θα τον ντύσει στον γάμο του;

Σε λίγο καιρό, όπως όλοι γνωρίζετε, ο Νο1 single star του Hollywood, George Clooney, θα παντρευτεί την αγαπημένη του Amal Alamuddin.

Αν και πολλοί σχεδιαστές θα ήθελαν να τον ντύσουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του, εκείνος επιμένει σταθερά στον αγαπημένο του Giorgio Armani.

Αυτό το είπε ο Ιταλός μετρ της μόδας στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά το σόου του για την «Emporio Armani» σειρά του στην εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο.

«Ο George Clooney διάλεξε το tuxedo που του αρέσει και αυτό το διάστημα κάνουμε fitting ώστε να είναι όλα έτοιμα την ημέρα του γάμου του», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Και αυτό δεν ήταν πραγματικά έκπληξη για τους fashion editors, μια και ο Giorgio Armani έχει βάλει την υπογραφή του σε πολλές εμφανίσεις του star στο κόκκινο χαλί, από τις Χρυσές Σφαίρες, μέχρι τα Όσκαρ.

Ο George Clooney μιλώντας στο περιοδικό People, αρκετό καιρό πριν, είχε δηλώσει: «Έχω μόνο ένα tuxedo και είναι από τον Armani. Οι άνδρες κάνουν συνήθως το λάθος να επιλέγουν fancy outfits. Φορέστε απλά ένα tuxedo, μια γραβάτα χωρίς πολλά σχέδια και ένα μονόχρωμο πουκάμισο».

Όσον αφορά στη νύφη, Amal Alamuddin, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιον οίκο θα επιλέξει, αν και η ίδια τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Alexander McQueen.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ποια τραγουδίστρια φόρεσε μαύρο νυφικό στο πάρτι του γάμου της;

Παντρεύεστε; Τα ωραιότερα φορέματα που μπορείτε να φορέσετε αντί νυφικού

Britney Spears: Μπορεί να πάντρεψε την αδερφή της αλλά και η μάνα της νυφικό φορούσε

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα