George Clooney: Για ποιο λόγο ξεσπά εναντίον μεγάλης βρετανικής εφημερίδας;

Την οργή του George Clooney προκάλεσε μεγάλη βρετανική εφημερίδα η οποία δημοσίευσε πρόσφατα ότι η μέλλουσα πεθερά του, μητέρα της αρραβωνιαστικιάς Amal Alamuddin, δεν τον θέλει για γαμπρό λόγω θρησκευτικών ζητημάτων και πιο συγκεκριμένα για τον λόγο ότι ο ηθοποιός δεν ανήκει στην ισλαμική θρησκευτική κοινότητα των Δρούζων.

Ο 53χρονος απάντησε με δήλωσή του σε εφημερίδα κατηγορώντας το επίμαχο δημοσίευμα για αμέλεια και ανευθυνότητα. Ο Clooney δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τέτοιου είδους ψέματα περικλείουν ευρύτερα ζητήματα. Η ανευθυνότητα, στη σημερινή εποχή, με την οποία εκμεταλλεύονται ανύπαρκτες θρησκευτικές διαφορές συνιστά τουλάχιστον αμέλεια και είναι επικίνδυνη. Έχουμε συγγενείς σε όλον τον κόσμο και η ιδέα ότι κάποιος θα μπορούσε να βάλει φωτιά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μόνο και μόνο για να πουλήσει εφημερίδες είναι εγκληματική».  

Ο ηθοποιός επεσήμανε πως η πεθερά του δεν ανήκει στους Δρούζους και πως η Baria Alamuddin δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τον επικείμενο γάμο τους.

Διαβάστε ακόμη: 

George Clooney: Γνώρισε στους γονείς του την αγαπημένη του Amal Alamuddin

George Clooney- Amal Alamuddin: Αυτό είναι το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα